Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | 35% PÅ KÉRASTASE, BIOTHERM OG KMS

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Malibu C
Malibu C
Viser 6 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Hårpleje
Conditioner
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Parabenefri
Sulfatfri
Vegan Venlig
Produktegenskaber
Glans
Mod Irritation
Mod Skæl
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Malibu C

  • Parabenefri
  • Sulfatefri
  • Glutenfri
  • Uden kunstige duftstoffer
  • Er 100% vegan venlig

Malibu C Wellness Beauty Collection blev grundlagt i 1985 af parret Tom and Deb Porter. Deres mission og idégrundlag var, at give folk natur-inspirerede produkter med en patenteret teknologi, som gav resultater med det samme. Derfor har de, på deres laboratorie i USA, nøje udvalgt de ingredienser, der kun bedrager med noget positivt til håret, og undladt alt det overflødige. Malibu C's produkter er derfor uden parabener, sulfater, gluten, kunstige duftstoffer og er 100% vegan venlige. Ved hjælp fra deres natur-inspirerede tankegang, har de udvundet et krystaliseret vitamin kompleks af det natur-inspirerede ascorbinsyre (C-vitamin), som kommer i den reneste og mest potente form.

Kernen i Malibu C'er Wellness Beauty Collection består af en række forskellige hårpleje produkter. Blandt andet shampoo, conditioner, styling produkter og treatments.

'Hard Water' Malibu C tilbyder en skræddersyet wellness hårpleje serie, som alle burde bruge, da vandet der kommer ud af din bruser kan påvirke dit hår negativt. Selv om vi i Danmark har noget af det reneste vand, der kommer ud af vores vandhaner, er der mange mennesker der ikke ved, at det kan påvirke vores hår. For hvad der gemmer sig i dit brusebad vand, er nemlig ofte synderen til mange almindelige og alvorlige problemer for håret, hovedbunden og huden. Vandet kan nemlig være fyldt med mineraler og skrappe kemikalier, der kan udrette stor skade på vores hår, hovedbund og hud. 'Hard Water' som fænomenet bliver kaldt i USA, kan nemlig give ophobninger af kalk, rust og okker i håret, der kan bevirke at f.eks hårfarven falmer, giver dårlig dækning af grå hår, blondiner får mudrede eller grå/grønne nuancer hår, og at der mangler bevægelse og fylde i håret. Heldigvis kommer Malibu C Wellness hårpleje serie os til hjælp, og neutraliserer hårets tilstand, så det bliver vasket helt rent, blødt og sundt igen.

'Blondes' Malibu C er synonymet for smukt blondt hår! Et lyst blondt hår er smukt, når det ståler af glans og sundhed. Men som mange af os ved, kan et blondt og lysnet hår ofte blive mat, trist og kedeligt at se på. Derfor har Malibu C Wellness udviklet en serie specielt til boldiner. Serien indeholder et kit bestående af en shampoo, conditioner og kurbehandling, der neutraliserer matte og misfarvede toner i håret, så håret igen bliver lige så stålende blankt og lækkert, som da du forlod frisørsalonen. Derudover beriger produkterne også dit hår med intensiv fugt og næring, så hårets struktur bliver forbedret og dermed for mere fylde og blødhed.

Så hvis du ønsker at få neutraliseret dit hår, for overophobninger af diverse kemikalier og stylingproduker, men stadig ønsker pleje og glans - så er Malibu C svarret!

Loading...