Magnitone

„Vi ved, at et sund og velplejet ansigt giver mere selvtillid i hverdagen, og at huden kræver omsorg og pleje, hvis den skal modstå hverdagens forurening, stress og eventuelt rygning. Magnitone har udviklet en innovativ og elektrisk ansigtsbørste, som kan forstærke virkningen af dine nøje udvalgte rense- og hudplejeprodukter. Dette vidunder indenfor ansigtsbørster giver en let eksfoliering af huden, og du vil lynhurtigt opleve, at huden bliver blødere og sundere – du vil sågar opleve at dine porer mindskes. Sig goddag til vores nye bedste ven indenfor hudpleje af alle slags hudtyper, sig goddag til Magnitone Vibra-Sonic Daily Cleansing Brush.“

Eventyret om Magnitone

Hos NiceHair.dk finder du også den innovative og banebrydende ansigtsbørste fra det engelske mærke, Magnitone. Eventyret om Magnitone begynder for ganske få år siden (nærmere bestemt i år 2013), hvor to unge iværksættere, David Randall og Asher Nathan, beslutter sig for at skabe et brand med fokus på skønhedsteknologi, sundhed og velfærd. David Randall og Asher Nathan forlader deres respektive karrierer indenfor sundheds- og skønhedsbranchen, og med deres brede viden og indsigt i faget bliver Magnitone lynhurtigt til en kæmpe succes.

Den store succes bag Magnitone bunder ud i en filosofi om at udvikle og skabe intuitive hudplejeprodukter, hvor en mastergrad i viden og teknologi ikke er en nødvendighed for at aflæse de banebrydende resultater. Det er den simple filosofi, som Magnitone arbejder ud fra – at skabe hudplejeprodukter, som passer ind i en hektisk hverdag, og hvor forbrugerens ønsker og resultater er i højsædet. I 2015 vandt Magnitone's ansigtsbørste, Vibra-Sonic Daily Cleansing Brush, en guldmedalje ved Pure Beauty Awards i kategorien "Best New Electrical Product", så man må i den grad sige, at Magnitone har opnået stor succes på ganske kort tid.

Hvorfor vælge produkterne fra Magnitone?

Der er mange fordele forbundet med at bruge ansigtsbørsten og tilbehøret fra Magnitone. Børsten indikerer selv, med et lille bib, hvornår man skal skifte område i ansigtet, og når hele ansigtet har været igennem det første step, kan man efterfølgende køre på et pulserende trin for at tone og opstramme huden. Ansigtsbørsten er 100% vandtæt, hvilket gør den praktisk at rengøre under vand eller med mild sæbe – helt perfekt på både badeværelset og i brusekabinen. Strømstikket til Magnitone Vibra-Sonic Daily Cleansing Brush er med USB-stik, og opladeren kobles til børsten ved hjælp af en lille magnet, hvilket både er praktisk, funktionelt og smart til rejser, weekendture og lignende. Sammen med ansigtsbørsten medfølger en lækker toilettaske, som kan bruges til opbevaring, hvilket gør den ekstra nem at have med på farten. Kort og godt – med dette lille vidunder får du en praktisk, funktionel og banebrydende ansigtsbørste, som giver din hud en let eksfoliering, og du vil lynhurtigt opleve at huden blødgøres og porerne mindskes.

Hos NiceHair.dk finder du et farverigt og lækkert udvalg af ansigtsbørsterne fra Magnitone. Vi forhandler også forskelligt Magnitone-tilbehør såsom børstehoveder til alle slags hudtyper og formål, hvilket giver dig en god chance for at få (og ikke mindst at opnå) det absolut bedste resultat. Du kan se vores udvalg af de vidunderlige og banebrydende produkter fra Magnitone ovenfor. Rigtig god fornøjelse.

Magnitone Active Clean Brush x 2
Din pris 149,00 kr
Magnitone HydroPRO Brush x 2
Din pris 179,00 kr
Magnitone Silk Bliss Brush x 2
Din pris 179,00 kr
Magnitone Soft + Sensitive Brush x 2
Din pris 149,00 kr
Magnitone The Clean Sweep Skin Brush For Men
Din pris 775,00 kr
Magnitone The Stimulator Head x 1
Din pris 149,00 kr
Magnitone Wipeout Cleansing Cloth 2 Stk
Din pris 129,00 kr
Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

I alt
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt