Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 25% PÅ VORES HÅND- OG FODPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Macadamia
Macadamia
Viser 1 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Macadamia
219,00 kr
99,00 kr

Macadamia er et globalt produkt, der er udviklet til at kunne benyttes til alle hår- og hovedbundstyper...uanset etnisk oprindelse eller geografisk placering. Umiddelbart kunne man fristes til at tænke, at dette umuligt kan lade sig gøre, men ikke desto mindre er det umulige muligt på grund af kombinationen af terapeutisk Macadamiaolie, Arganolie og tilstedeværelsen af store mængder af Omega 3,5,7 og 9 fedtsyrer.

Disse komponenter har den egenskab at matche det sebum menneskets hud og hår selv producerer for at undgå, at håret og huden bliver udtørret og glansløst. Samtidig fedter olien ikke og den har en god evne til at trænge ind i huden for at kunne arbejde for hår og hovedbund indefra, istedet for kun at pleje overfladen. Vær dog opmærksom på, at hvis dit hår i forvejen producerer meget sebum, så er det vigtigt at vælge et hårprodukt, der er velegnet til fedtet hår.

Benyt også Macadamia Straightwear Purify Shampoo, som renser hår og hovedbund i dybden og fjerner snavs og overflødigt fedt.

Macadamiaolien kaldes "Verdens sundeste Olie" blandt andet på grund af sit mere end 80% høje indhold af sunde fedtsyrer. Olien udvindes af Macadamianødderne, som oprindeligt stammer fra NordøstAustralien.

Nødderne blev i 1800 tallet opkaldt efter videnskabsmanden, Dr. John MacAdam, som en æresgestus fra hans kollega, Ferdinand Von Mueller.

Arganolien stammer derimod fra den marokkanske ørken. Olien kaldes "Det flydende Guld", idet det siges at kunne reparere udtørret hud og hår, reducere rynker og styrke skrøbelige negle. Samtidig hævdes det, at Arganolie kan fremme helende processer efter forbrændinger, sår og eksem.

Omega 3

er nok den olie vi hører allermest om. Det er en livsvigtig fedtsyre. Den er en god energikilde og den styrker kredsløbet, immunforsvaret og hormonsystemet. Samtidig gavner den nervesystemet, koncentrationen og humøret. Den modvirker betændelse og forebygger flere former for kræft og livsstilssygdomme. Kroppen er ikke selv istand til at producere Omega 3.

Omega 5

fås blandt andet fra granatæbler. Den har et meget stort indhold af antioxydanter, som er medvirkende til at forebygge kræft. Antioxydanterne bekæmper nemlig de frie radikaler i at koble sig på et stof, hvor det oxyderer, samt nedbryder det. (De frie radikaler dannes feks. i cigaretrøg, smog, radioaktiv stråling og anden forurenet luft).
Samtidig virker Omega 5 antiflammatorisk og den genopbygger ødelagte celler, ligesom den har en antiage-effekt.

Omega 7

er den mere ukendte fedtsyre, som potentielt beskytter mod hjertekarsygdomme, diabetes og andre fedmerelaterede sygdomme. Dette blandt andet på grund af palomitoleinsyre, som ellers er svær at få fra fødevarer. Den findes dog i Macadamianødder og Havtorn.

Omega 9

er umiddelbart god for kredsløbet og virker mod inflammation. Den giver glans til hud og hår.
Kroppen kan til dels selv producere Omega 9, hvilket forekommer ved mangel på de udefrakommende fedtsyrer, Omega 3 og 6.

Alle ovennævnte fordele er samlet i Macadamia til optimal pleje, genopbygning og beskyttelse af dit hår og din hovedbund.

NiceHair.dk har forskellige produkter fra Macadamia....prøv den fantastiske livgivende og nærende hårmaske, den genopbyggende og healende serie og/ eller den dybderensende shampoo, efterfulgt af den blødgørende og plejende balsam.

Naturens styrke - Skønheden fra Macadamia - Hemmeligheden til sundt hår.

Loading...