Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP OG HUDPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Colorista

Viser 40 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Blå
Grå
Grøn
Gul
Lilla
Lyserød (Pink)
Orange
Rød
Silver
Sort
Hårpleje
Silvershampoo/ Conditioner
Hårfarve
Effektfarve
Lysningsfarve
Permanentfarve
Sprayfarve
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Ammoniakfri
Produktegenskaber
Glans
Silver
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Colorista

Hvilken Colorista er du? Colorista er en hårfarveserie, som er udviklet til at fremme din personlighed. Nu har du mulighed for at vælge blandt flere forskellige spændende farver i forskellige toner, med forskellige grader af varighed, alt efter hvad du ønsker! Colorista Paint er til dig, der vil have en permanent hårfarve. De findes i mange spændende nuancer, så du kan finde lige præcis den, der passer til dig og din personlighed. Colorista indeholder en gelcreme-formel med intensive farvestoffer, der giver dig en smuk farve, som bare holder! Colorista Paint indeholder en medfølgende flexibørste, som hjælper med at skabe det ønskede look. Flexibørsten er udviklet til enkel påføring og et skræddersyet resultat. Påfør gelcreme-formlen i hele håret og opnå en lækker farve fuld af nuancer og undertoner, og som ses fra alle vinkler. Ønsker du et ombré-look? Påfør i længder og spidser, og skab en gradvis overgang fra en farve til en anden. Se alle instruktionerne i brugsanvisningen i pakningen.

Med disse effekthårfarver kan du spraye, farve, afblege, mikse og matche. Colorista giver dig total frihed til at prøve og skabe nøjagtig de looks, du ønsker. Gør det på din måde og udtryk din unikke personlighed! Psst! Du finder de inspirerende medlemmer af Colorista-squad'en på æsken. Opgiv reglerne og giv efter for farve. Med Colorista er det dig, der vælger. Gør hvad du vil, men gør det på DIN måde! Kom med ind i en verden af farve. Bliv en Colorista.

Day Spray

Denne spray er som make-up til dit hår. Giv dig selv en makeover for en dag, eller før en vild aften i byen. Der findes lige fra bløde pasteller til iøjnefaldende nuancer. Colorista 1-dagsspray fås i fem farver. Vælg en - eller led med flere for et helt personligt look! Farven aftager efter den første hårvask med shampoo, så her kan du virkelig eksperimentere, uden at få en permanent hårfarve.

1-2 Week Washout

Sig farvel til kedeligt hår! Få nyt liv i håret i en uge eller to. Colorista Washout fås i 9 nuancer af klare toner og pasteller. Leg med forskellige stile for at skabe dit unikke look. Alt er muligt med disse effekthårfarver.

Permanent Paint

Tør du gå all in? Så er Permanent Paints et sikkert kort! Det er nemlig en klassisk permanent hårfarve i trendy og stærke nuancer, som passer til en stærk personlighed. De er lette at påføre derhjemme og giver dig et resultat, som skiller sig ud fra mængden.

Lightening Effects

Få smæk på håret. Med Lightening Effects kan du skabe balayage, bleach og ombré looks. Hvis du er brunette, så prøv en Effects før en pastelfarvet Washout. De er lette at påføre og er venlige mod dit hår. Det eneste svære er at vælge.

Loading...