Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 20% PÅ AL ANSIGTSPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Botanicals

Viser 3 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Hårpleje
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Skadet
Tørt
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Silikonefri
Uden Farvestoffer
Produktegenskaber
Fugt/ Blødhed
Repair/ Genopbyggende
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Botanicals

Botanicals-hårserien er til dig, som søger hårplejeprodukter med spændende ingredienser af naturlig oprindelse. Botanicals indeholder avancerede formler til forskellige hårtyper, samt konsistenser og dufte, der tiltaler sanserne. Produkterne er uden silikone, parabener og farvestoffer. Endvidere er vi engageret i bestræbelserne på at opnå mere bæredygtige løsninger, samarbejde og fællesskab.

Geranium Radiance Remedy

Denne hårplejerutine er beriget med olier fra geranium, soja og kokos, hvilket fugter og giver glans til farvet hår og hår, som er blevet mat og savner glans. Geranium er verdens fineste planteekstrakt - en farvestrålende blomst. Har dit hår mistet glansen? Eller fremstår din farvning en anelse mat? Så er der hjælp af hente i denne serie! Med raffineret assistance fra Geranium blomstens antioxidanter, puster disse produkter ny livsglæde ind i de sørgelige og trælse totter.

Safflower Rich Infusion

Til dig med tørt hår. Denne hårplejerutine er beriget med olier fra safflor, soja og kokos, hvilket plejer tørt hår intensivt og gør det blødt. Safflor er en ildrød blomst, hvis olie er rig på lipider. De gamle egyptere brugte den næringsrige safflorolie i helende salver. Derfor er produkterne beriget med denne biologisk nedbrydelige olie. Tørt hår er et af de mest udbredte problemer blandt danske kvinder, og derfor er denne serie udviklet med særlig fokus på intensiv næring. Serien sikrer både virksom pleje af udtørret hår, samt genopbyggelse af hårfibrerens naturlige fedt.

Coriander Strength Cure

Til dig med skrøbeligt hår. Denne hårplejerutine indeholder korianderfrøolie, som styrker og revitaliserer håret fra rod til spids. Endvidere er denne serie beriget med olier fra soja og kokos, hvilket styrker håret. Koriander er en oldgammel dyrket plante, som har været anvendt i århundreder takket være dets vitaliserende kræfter. Koriander er 100 % biologisk nedbrydeligt, samt meget rig på omega-6. Denne hårplejeserie fra L'Oréal Paris kan ikke bare revitalisere skrøbeligt hår men også modvirke, at hårstråene knækker.

Camelina Smooth Ritual

Til dig med uregerligt hår. Denne serie indeholder camelinaolie, som kontrollerer kruset hår og gør det nemt at rede ud. Desuden er den beriget med olier fra soja og kokos, som går ind og kontrollerer kruset hår samt gør det let at rede ud. Camelina er en urt, der har sin oprindelse i den franske region Vendée, og høstes kun en gang om året. Denne biologisk nedbrydelige olie udvindes fra frøene og er meget rig på omega 6 og 9. Her bliver olien fra Camelina blomstens udglattende og plejende egenskaber udnyttet.

Loading...