Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Énergie De Vie

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Trænger din hud til et energi boost?

Énergie De Vie serien fra Lancôme er en helt fantastisk serie og den giver huden masser af energi og med den høje koncentrering af gojibær, citronmelisse og gentianrod får du masser af det!

Énergie De Vie er en enkel hudplejeserie som blot består af 3 forskellige produkter. Produkterne giver huden masser af naturlig og sund glød.

Énergie De Vie Pearly Lotion er en opfriskende og energigivende lotion, som booster huden efter den daglige rense rutine. Denne lotion fungerer som en fugtmagnet, under en fugtighedscreme. Dog kan den også anvendes for sig selv, hvis man ønsker en lettere formel.

Énergie De Vie Liquid Care er et produkt, lige så frisk som vand, så fugtgivende som en creme og koncentreret som en serum. Dette hudpleje produkt, er et alt i et! Den både opfrisker, fugter, energigiver og giver huden en sund glød.

Énergie De Vie Sleeping Mask en skøn og uimodståelig natmaske eller natcreme. Den booster huden med masser af energi i løbet af natten og sørger dermed også for at huden er mere frisk og veludhvilet, dagen efter.

Loading...