Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE DAGSTILBUD - KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Lakmé
Lakmé
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Lakmé - Professionel indisk mærke indenfor kosmetik siden 1996 - Lakmé er reultatet af erfaring, passion og viden inden for kosmetisk forskning. Lakmé's team består af profesionelle med ét fælles mål: At afsætte deres bestræbelser på at opbygge dette ambitiøse projekt, hvilket har bragt dem til deres vision om frisør, og derved udviklingen af deres hårpleje- og skønhedsprodukter.

Lakmé blev grundlagt af en familie gruppe, der har været forbundet med en verden af frisør i flere generationer. Virksomheden blev etableret med sit første mål, som var at opnå maksimal kvalitet, og herefter udvide sit sortiment af produkter.

Lakmé opførte lige fra starten et højteknologisk laboratorium, og har siden da været kendetegnet ved sin innovative ånd, tekniske ekspertise og internationale profil. 

Lakmé blev meget hurtigt anerkendt rundt i verden. De professionelle sætter pris på kvaliteten i deres produkter, såvel som deres engagement i kundeservice og det høje niveau af design og emballage.

Lakmé ejes af Unilever, og startede som et 100% datteselskab af Tata Oil Mills (Tomco). Det er opkaldt efter den franske opera Lakmé, som er den franske form af Lakshmi, gudinden for velfærd, og som også er kendt for sin skønhed. Lakmé blev startet i 1952 og blev berømt, da den daværende premierminister, Jawaharlal Nehry, var bekymret over, at indiske kvinder brugte værdifulde udenlandske valuta for at købe skønhedsprodukter, han anmodede derfor personligt JRD Tata om at fremstille dem i Indien.

Simone Tata kom til virksomheden som direktør, og forsatte for så herefter at blive formand. 1996 solgte Tata ud af deres aktieposter i Lakmé Lever til HLL, for 45 millioner dollars, og forsatte herefter med at skabe Trent og Westside.

Selv i dag, hvor de fleste multinationale skønhedsprodukter er tilgængelige i Indien, har Lakmé stadig en særligplads i hjerterne på de indiske kvinder.

Se vores Lakmé sortiment her:

Loading...