Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE CYBER DAYS TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Kjær Weis
Kjær Weis
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Kjær Weis

Makeup brandet er skabt af den dansk-fødte, makeup artist Kirsten Kjær Weis, der til dagligt bor i New York. Det er et økologisk mærke, som anerkender naturlig sundhed og tænker på huden.

Kjær Weis Kirsten Kjær Weis har i sin tid som professionel makeup artist lavet utallige forsider og foto shoots. Der bemærkede Kirsten, at mange af de kvinder, der sad i hendes makeup stol brugte mange "konventionelle" makeup produkter, der irriterende huden. "Det fik mig til at tænke, at hvis disse produkter forårsager kortsigtede effekter som bumser og udslæt, hvad ville de langsigtede virkninger være? Der skulle være et andet og bedre alternativ! "

Kirstens nysgerrighed fik hende til at begynde at forske i årsagen til, hvorfor eksisterende økologiske makeup produkter ikke var i stand til at opnå de samme resultater, som de traditionelle kemiske og konventionelle produkter. Fra hendes ide om at udfylde det hul i markedet, til at skabe hudvenlige, kvalitets makeup produkter, gik der nogle år og derefter blev Kjær Weis Makeup skabt. De producerer kosmetik, der er rige på pigmenter og lavet med de fineste, naturlige og økologiske ingredienser, alt sammen uden at gå på kompromis med luksus eller moderne design.

Kjær Weis kosmetik er skabt af naturlige og organiske materialer af højeste kvalitet, som kommer fra hele verden. Alle makeup produkterne er certificeret økologisk. Produktene er fremstillet i Italien, et land, der har været en førende producent af luksusvarer i hundreder af år. Økologiske råvarer er levende, ikke-modificerede stoffer. Hver batch af makeup skal inspiceres i hånden og justeres for at holde den samme farve og tekstur, hvilket gør Kjær Weis produkter så tæt som man kan komme på håndlavet. Makeuppen indeholder ingen parabener, silikone, petrokemiske emulgatorer, eller syntetiske duftstoffer.

"Jeg ønskede at skabe et alternativ, som smeltede sammen med huden i smukke farver, et fedt design med organiske ikke-skadelige ingredienser. Jeg synes det er vejen frem!. "Siger Kirsten Kjær Wies.

Ved kreationen af produkterne, har Kirstens erfaring med makeup resulteret i nogle fantastiske produkter, som startede med basisprodukter, udfra hvad kvinder brugte mest. Dette startede med læbefarve, creme blush og øjenskygge, og kort efter fulgte mascara. Kirsten tror på, at den bedste måde at bruge makeup på, er ved at fremhæve kvindens naturlige skønhed. "Du vil have at folk skal lægge mærke til hvor godt du ser ud, og ikke hvor godt din makeup ser ud"

Som sidste skridt i produktionen, skulle der findes et design, som var både elegant og bæredygtigt. Kirsten var helt klar i hendes intension om at lave noget unikt og moderne, men stadig med tanke på miljøet. Derfor indgik hun et samarbejde med den prisvindende creative director Marc Atlan, om at lave et spændende design. De kom derfor frem til de små røde æsker, som leder tankerne hen på smukke smykkeæsker, indeholdende funklende juveler. Derudover blev der skabt refiller, for at reducere spild. Alle refiller kommer i små papkartoner, som er lavet af genbrugsmateriale.

Loading...