Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP OG HUDPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Keune
Keune
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Keune blev grundlagt i 1992, og man kan derfor godt sige de har erfaring med at producere hårprodukter. I dag er Keune et af de mest populære brands i mange lande, men især i Frankrig, Holland, Belgien og Schweiz er de meget populære.

Keune er en virksomhed med mange år på bagen og er stolte af deres historie, og det er med god grund. De var bl.a. det første europæiske firma der producerede permanent hårfarve og de var også de første til at introducere aerosole hårspray på det europæiske marked.

Man kunne godt fristes til at tro, et firma der har eksisteret i så lang tid, havde mange gamle produkter som de blev ved med at sælge, men det er ikke tilfældet med Keune. Keune sætter nemlig en ære i at, udvikle nye produkter med udgangspunkt i den kreativitet og elegance der er i hårmoden på det gældende tidspunkt. Derfor forsætter deres udbredelse og anerkendelse også i et ekstremt højt tempo.

Keune laver deres produkter selv, på fabrikken i Holland, som er en af de mest moderne og miljøvenlige teknologier på markedet. Deres produkter bliver også kun forhandlet ved frisører og autoriserede webshops som NiceHair.dk.

Husk hos NiceHair.dk får du fragten gratis ved køb for over 499 kr. Vores gode service og hurtige levering, får du ved alle dine bestillinger.

Loading...