Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Leveringstiden er forlænget pga. flytning. Forventet leveringstid: 5-7 hverdage

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Kerastase Shampoo

Viser 24 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Hårpleje
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fint
Kraftigt
Kruset
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Silikonefri
Sulfatfri
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Hårtab
Mod Irritation
Repair/ Genopbyggende
Udglattende
Volumen
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

1. Trin til sundt hår

Ønsker du sundt, smukt og velplejet hår? Så er første step at bruge en god og plejende shampoo. Med den professionelle salon kvalitet, vil du hurtigt kunne mærke en forskel.

Hvilken shampoo passer til mig?

Kerastase har en masse forskellige shampooer, så der er helt sikkert også en der passer til dit hår. Uanset om du har krøllet, tørt, kraftigt, kruset, fint, farvet eller skadet hår, vil Kerastase berige dit hår og hovedbund med masser af næring. Alle shampooer er inddelt i forskellige serier:

  • Aura Botanica Bain Micellaire er skabt af 98% naturlige ingredienser. Serien er bygget op på håndpresset Samoansk kokosnøddeolie, samt Marokkansk arganolie. Alle ingredienserne kommer fra bæredygtige produktioner, der er ansvarligt fremskaffet. Produkterne er uden silikone og sulfater. Denne serie passer til alle hårtyper.

  • Chronologiste Bain Revitalizing er en eksklusiv og lukseriøs hverdags shampoo, som indeholder Molekylet, Abyssine, som trives langt nede i det mørket hav ved Galapagos. Shampooen er medvirkende til både at fremme en sund hovedbund, samt et smukt og glansfyldt hår. Abyssine har en anti-ageing og anti-inflammatorisk effekt.

  • Densifique Bain Densité er en shampoo, som er udviklet til fint eller tyndt hår. Den tilfører tekstur, substans og fylde helt uden at tynge på håret. Den indeholder biotin, også kendt som vitamin B6, der forbedrer hårkvaliteten. Håret vil synes tættere, og vil blive mere modstandsdygtigt.

  • Discipline Bain Fluidealiste giver kontrol over uregerligt og genstridigt hår. Den styrker håret indefra, og modvirker frizz, så håret vil fremstå glat og smidigt. Perfekt til kraftigt og kruset hår.

  • Elixir Ultime Le Bain en luksuriøs shampoo, der kan anvendes af alle hårtyper. Den unikke formel indeholder 5 ædle olier, der hver især fremhæver hårets skønhed. Håret bliver næret fra rod til spids, og efterlades med et silkeblødt og glansfuldt resultat.

  • Nutritive Bain Satin er velegnet til tørt og glansløst hår. Shampooen findes i tre forskellige styrker, alt efter hvor meget fugt den skal give. Satin 1, til tørt og fint hår. Satin 2, til tørt og normalt tykkelses hår. Magistal, til meget meget tørt og kraftigt hår.

  • Reflection Bain Chromatique en unik og utrolig lækker shampoo til farvet og lysnet hår. Bevar farvens intensitet, som kom du lige fra frisøren af. Giver ekstrem glans.

  • Resistance Bain Force Architecte en shampoo til skadet og ødelagt hår. Genopbyg hårets naturlige styrke og modstandskraft, så det genvinder sin vitalitet og sundhed.

  • Specifique er den serie til hovedbunden. Der er forskellige shampooer, der normaliserer din hovedbund, så den bliver sund og frisk igen. Bekæmp skæl og fedtet hovedbund, tør- og irriteret hovedbund eller hårtab.

Kérastase shampoo 500 ml

Mange af Kérastases shampooer er så populære at de laves i en 500 ml udgave med pumpe. Super praktiske at have stående i badet.

Loading...