Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Leveringstiden er forlænget pga. flytning. Forventet leveringstid: 5-7 hverdage

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Kerastase Conditioner

Viser 10 produkter

2. Trin til sundt hår

Ønsker du smukt og silkeblødt hår? Så er andet step at bruge en god og plejende conditioner. Med den professionelle salon kvalitet, vil du hurtigt kunne mærke en forskel.

Hvilken conditioner passer til mig?

Kerastase har en masse forskellige conditioner, eller også kaldet fondant, så der er helt sikkert også en der passer til dit hår. Uanset om du har krøllet, tørt, kraftigt, kruset, fint, farvet eller skadet hår, vil Kerastase berige dit hår med masser af næring. Alle conditioner er inddelt i forskellige serier:

  • Kérastase Aura Botanica Soin Fondamentaler skabt af 98% naturlige ingredienser. Serien er bygget op på håndpresset Samoansk kokosnøddeolie, samt Marokkansk arganolie. Alle ingredienserne kommer fra bæredygtige produktioner, der er ansvarligt fremskaffet. Produkterne er uden silikone og sulfater. Denne serie passer til alle hårtyper.

  • Kérastase Densifique Fondant Densité er en conditioner, der er udviklet til fint eller tyndt hår. Den tilfører tekstur, substans og fylde helt uden at tynge på håret. Den indeholder biotin, også kendt som vitamin B6, der forbedrer hårkvaliteten. Håret vil synes tættere, og vil blive mere modstandsdygtigt.

  • Kérastase Discipline Fondant Fluidealiste giver kontrol over uregerligt og genstridigt hår. Den styrker håret indefra, og modvirker frizz, så håret vil fremstå glat og smidigt. Perfekt til kraftigt og kruset hår.

  • Kérastase Elixir Ultime Le Fondant en luksuriøs og cremet conditioner, der kan anvendes af alle hårtyper. Den unikke formel indeholder 5 ædle olier, der hver især fremhæver hårets skønhed. Håret bliver næret i længderne, og efterlades med et silkeblødt og glansfuldt resultat.

  • Kérastase Nutritive Lait Vital eller Fondant Magistral er velegnet til tørt og glansløst hår. Lait Vital er til tørt og fint hår. Fondant Magistral er til meget meget tørt og kraftigt hår.

  • Kérastase Reflection Fondant Chromatique en utrolig lækker conditioner til farvet og lysnet hår. Bevar farvens intensitet, som kom du lige fra frisøren af. Giver ekstrem glans og blødhed.

  • Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure en conditioner til skadet og ødelagt hår. Genopbyg hårets naturlige styrke og modstandskraft, så det genvinder sin vitalitet og sundhed.
Loading...