Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ 22 MÆRKER! | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Aura Botanica

Viser 5 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Stylingprodukter
Hårolie
Krøllecreme/ Spray
Leave-in Creme
Hårpleje
Conditioner
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Fint
Kraftigt
Krøllet
Normalt
Tørt
Indhold
Silikonefri
Sulfatfri
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Fugt/ Blødhed
Glans
Varmebeskyttende
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Aura Botanica

Aura Botanica

HOS KÉRASTASE ER SAND LUKSUS LIG MED ALDRIG AT GÅ PÅ KOMPROMIS Kérastases første grønne og naturlige serie hedder Aura Botanica, og er skabt af 98% naturlige ingredienser. Serien er bygget op på håndpresset Samoansk kokosnøddeolie, samt Marokkansk arganolie. Alle ingredienserne kommer fra bæredygtige produktioner, der er ansvarligt fremskaffet. Dette er ikke blot for syns skyld, men er i vores fælles interesse, at ingredienserne bliver dyrket under forsvarlige forhold, mener Kérastase. Den nye Aura Botanica-serie er udviklet til kvinden, der mener, at ansvarlighed er et krav, effektivitet er en ret, og strålende, sundt hår er essensen af god hårpleje. Aura Botanica er mere end blot naturligt, det er godt for hendes hår.

Produkterne er uden silikone og sulfater!

NATURLIGHED, EFFEKTIVITET, LUKSUS... HUN VIL HAVE DET HELE, MEN KAN HUN FINDE DET? Engagement er blevet en integreret del af det moderne liv. Det er et bevidst valg at leve sundere, beskytte miljøet og give noget tilbage, når vi kan. Lykke, velvære, at pleje sindet og kroppen: det er alt sammen forbundet. Det gælder også hårpleje. Flere og flere kvinder er opmærksomme på, hvad de kommer i håret, hvor det stammer fra, og hvordan det passer til deres vision for en afbalanceret livsstil. Indtil nu har søgningen efter naturlige produkter ikke båret frugt. Vidunderlige økologiske ingredienser er ikke nødvendigvis effektive rensemidler. Nogle ingredienser kan give skumløs shampoo og alt for tunge olier. Det er frustrerende. Og det tvinger kvinder til at træffe nogle svære valg. Skal de ofre effektiviteten eller naturligheden for at få smukt hår? “Du bliver helt sikkert nødt til at gå på kompromis med effektiviteten med et naturprodukt. Dit hår bliver muligvis ikke lige så blødt, eller det hjælper ikke mod kruset hår.” Sådan lyder det ofte når kvinder søger grønne hårpleje produkter.

I dag tvinges kvinder til at vælge mellem de ting, de ønsker mest. Kérastase forstår deres dilemma. Det intime forhold, brandet har til sine kunder, giver dyb indsigt i deres ønsker. Kérastase ved, at kvinder, der ønsker større naturlighed, også ønsker sanselighed, uden at gå på kompromis med effektiviteten eller sundt, strålende hår.

SUNDT, STRÅLENDE HÅR Disse kvinder deler en vision for naturligt smukt hår. De vil have hår, som er let, sundt og strålende. Det skal svinge tilbage, når det bevæger sig, og være glat og silkeagtigt at røre ved. Håret er normalt og er blevet mat og livløst på grund af en aktiv og moderne livsstil. De har brug for produkter, som forstærker hårets naturlige skønhed. For alle kvinder er det perfekte hårplejeritual, en oplevelse af ren nydelse og velvære. Ritualet bør være sensuelt, effektivt samt løfte hendes sanser. Hun ønsker at være et med naturen og have det godt med sit hår. Det kan hun nu!

KÉRASTASE UDVIKLER AURA BOTANICA Aura Botanica-serien opfylder et voksende ønske om ansvarlig luksus. Serien tilbyder kvinder yderst effektiv pleje, der modvirker deres matte og livløse hår. Med fokus på den sansemæssige oplevelse introducerer Aura Botanica den sublime følelse af »nøgent« hår, som er frit for belægninger af produktrester. Smukt, strålende hår, med genoprettet naturlig skønhed.

  • Ægte naturlighed med formler, som er sammensat af gennemsnitligt 98 % naturlige ingredienser. De aktive ingredienser fremskaffes via et ansvarligt indkøbsprogram. Alle formler er i gennemsnit 97 % bionedbrydelige, samt er uden silikone og sulfater.

  • Sand effektivitet understøttet af Kérastase ’s erfaring med skelsættende videnskab og banebrydende ny tilgang til naturlig hårpleje. Dokumenterede aktive ingredienser giver to dages holdbar pleje, tre dage med anti-krus-kontrol og fire gange mere glans.

  • Ægte luksus i en komplet sansemæssig oplevelse, skønne teksturer og en specialudviklet duft, i en elegant emballage. Hårpleje ritualet bliver øjeblikkeligt en ren velvære oplevelse i hjemmet. Nydelsen er endnu smukkere, med den udsøgte kvalitet af ansvarligt indkøbt kokos- og arganolie.
Loading...