Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG! | 25% RABAT PÅ ALLE PARFUMER! | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Kardashian Beauty
Kardashian Beauty
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Kategorier
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Skønhedsprodukter til et hvert Kardashian-look.

De tre Kardashian søstre

Pigerne er døtre af armenske Robert Kardashian og Kris Jenner.
Familien kom rigtigt i offentlighedens lys, da Robert var en af de forsvarer, der fik O.J. Simpson frikendt for mord. Denne retssag kom dog imellem Robert og Kris, idet Kris var uenig i frifindelsen. Efternavnet Kardashian er armensk og betyder noget i retningen af "Stenhugger".
De smukke Kardashian-søstre bærer deres blandede rødder med stolthed, hvilket verdens befolkning kan følge med i på tv i familien Kardashian/Jenner´s eget tv-show "Keeping Up with The Kardashians".
Kim er den mest kendte af de tre søstre...Det siges, at hun er den mest fotograferede kvinde i verden.
Kim har langt mørkt hår og meget fine ansigtstræk. Hendes signaturelook er de gyldne sexede toner med smokey-eyes og bløde fyldige læber. Samtidig er hun nærmest berømt for sin fyldige bagdel, som har figureret på forskellige fotos.

I starten blev Kim anerkendt, som værende en fremragende stylist og personlig shopper for kendte personer, som Lindsey Lohan og Paris Hilton. Kim var endda gæsteoptræder i sidstnævntes tvserie, "Simple Life".
Kim blev for alvor kendt, da en privat video blev lækket til pressen og hun herfor fik tilkendt en stor erstatning på 5 millioner dollars.
Giftemålet med multikunstneren, Kanye West, som også far til Kims børn, har absolut ikke gjort nogen skade for Kims karriere.
Kourtney er den ældste og laveste af de tre søstre bag Kadashian Beauty. Hun er smuk på en helt anden og mere blid måde end Kim, men har dog flere af samme træk...blandt andet øjnene og læberne, samt de mørke farver. Kourtney benytter meget de sarte og lyserøde toner, der efterlader et blidt look.
Foruden sine offentlige titler, som forretningskvinde, skuespiller og model, så er Kourtney også mor til tre børn, som hun har med sin ex-kæreste, Scott Disick. Deres forhold har været stormfuldt med mange op og nedture, og som følge heraf, mange brud og make-ups.

Khloé skiller sig mere ud fra sine søstres udseende. Hun er lysere og har lidt grovere, men stadig, meget smukke træk. Hun skifter ofte hårfarve og er på det seneste blevet forbundet med en mere sexy tøjstil, end tidligere. Khloé sværger mere til det glitrende og vilde look.
Da Khloé var gift med basketball-spilleren, Lamar Odom, viede hun sit liv till at støtte op om hans karriere, hvilket betød, at hun var mere tilbageholdnede. Efter parrets brud, har hun dog vist en noget vildere side af sig selv.
Offentligt er Khloé nærmere kendt for at være forretningskvinde, model, radiovært og X-Factor dommer.

Kardashian Beauty produkterne

Rigtig mange kvinder verden over drømmer om et Kardashian-udseende. Nu har de muligheden for at komme et skridt nærmere denne drøm...nemlig via Kardashian Beauty produkterne! Pigerne har selv været indeover alle skønhedsprodukterne...ligefra design til indhold og testning. De vil sikre sig, at de kan stå indefor produkternes høje kvalitet, førend de lægger ansigt og navn til dem. Om du vil skabe det enkelt Kardashian-look...eller om du vil kombinere det bedste fra de tre looks, er udelukkende op til dig.

Nicehair.dk og Kardashian Beauty

Kardashian Beauty sælges ikke mange steder i Danmark...men hos Nicehair.dk kan vi ikke komme udenom de tre søstres popularitet og ekspertise indenfor blandt andet skønhed og mode. På baggrund af dette, har vi derfor valgt at kunne tilbyde vores kunder et forholdsvist stort udbud af de luksuriøse Kardashian Beauty produkter. Kig ind på hjemmesiden og udvælg eventuelt de produkter, du mener bedst kan fremhæve dine smukkeste træk!

Kardashian Beauty...sexet, vild eller blid!

Loading...