Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 10 LUKSUS BRANDS! | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Inforcer

Viser 8 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Stylingprodukter
Leave-in Creme
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Pumper
Shampoo
Hårtype
Fint
Skadet
Produktegenskaber
Fugt/ Blødhed
Repair/ Genopbyggende
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Inforcer

Har du også fint og skrøbeligt hår der nemt knækker? så er L'Oréal Serie Expert Inforcer det helt perfekt valg til dig.

Serie Expert Inforcer fra L'Oreal er specielt udviklet til et skrøbeligt hår der nemt knækker. Denne serie er beriget med B6 og Biotin, der styker håret, og fremmer hårvæksten. Er du også den let påvirkelig type, kan det hurtigt gå ud over håret. Så det er derfor utroligt vigtigt at give dig selv og dit hår den ekstra pleje det kræver i stressede perioder. Udefrakommende påvirkninger har også indflydelse på håret. Dette kan eksempelvis være sol, blæst, saltvand, klor, frost mm. Disse forskellige påvirkninger kan eventuelt være nogle af årsagerne til at dit hår føles tyndere og mere slidt, eller gøre at du endda er begyndt at tabe noget af det. Alt dette har denne fantastiske serie fundet svaret på.

B6 vitamin styrker håret indefra, og plejer hvert enkelt hårstrå, så håret kommer til både at syne og føles kraftigere. Biotin: er en af de vigtigste ingredienser på listen, for en længere og sundere hår. Derudover er biotin også ansvarlig for at forhindre udviklingen at tørt hår, og øger samtidig elasticiteten i hvert enkelt hårstrå, der i høj grad reducerer risikoen for brud på håret, som fx. knækkede og spaltede spidser.

Dette er bare nogle af fordelene ved at bruge denne lækre og plejende serie fra L'Oréal Expert, der beskytter dit ellers skrøbelige hår, og efterlader dig med et længere smukkere, og mere modstandsdygtigt hår, der føles silkeblødt og med en fornyet styrke og vitalitet.

Find lige dét du står og mangler til en fordelagtig pris på Nicehair.dk

Loading...