Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP OG HUDPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Idento
Idento
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Idento er et firma, som blev etableret tilbage i 1989, og som har hovedsæde i Billund. De beskæftiger sig primært med salg af deres egne brands, og har opbygget et forhandlernet i hel Danmark, både indenfor detail og grossist ledet. De startede op med produktionen af produkter til mundhygiejne, såsom tandstikkere, tandtråd og tandrensere, og i 2005 blev en af de største læbepomader lanceret i forskellige former og farver.

Konjac svampe - Det nye sort

Konjac svampe er blevet utroligt populære, og hos Nicehair.dk vil vi gerne være med på bølgen, og derfor har vi valgt at tage Identos Konjac svampe med i vores sortiment. Konjac svampe er udvundet af kartoffelplanten Amorphophallus Konjac, og har i Asien været brugt i skønhedsbehandlinger i mere end 100 år. Svampen er 100% organisk, og giver en dybdegående og blid eksfoliering af huden. Svampen er med til at give huden en sund og frisk glød, og vil efterlade huden med færre urenheder. Den har en netlignende struktur, som giver huden en blid massage, og som stimulerer blodgennemstrømningen, hvilket er med til at give ny vækst af hudceller. Den fantastiske svamp findes i mange forskellige varianter, faktisk er der 13 forskellige - 10 varianter til ansigtet og 3 varianter til kroppen.

Indeholder ikke MI

I december 2015 var der en artikel i Politiken, hvor der var lavet nogle tests af Konjac svampe, og hvor alle svampe blev skåret over én kam. Her kom det frem at Konjac svampe indeholdt MI, og at man derfor skulle holde sig fra dem, og store partier blev fjernet fra butikkerne. Idento lægger meget vægt på at deres Konjac svampe IKKE indeholder konserveringsmidlet METHYLISOTHIAZOLINON - bedre kendt som MI, som er et stærk allergifremkaldende stof. Så det skal man altså ikke være bekymret for med Identos Konjac svampe.

Hos Nicehair.dk er vi rigtig glade for at kunne præsentere disse lækre svampe, som man slet ikke kan leve uden, når man først har prøvet dem. Med disse svampe ved hånden, er der ingen undskyldning for ikke at have en ren og sund hud både på kroppen og i ansigtet, og vi er sikre på at alle vores dejlige kunder, vil tage rigtig godt imod disse svampe. Vi er i hvert fald selv meget begejstret for dem!

Loading...