Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

MASSEVIS AF DUFTE TIL 199 KR. & EFTERÅRSTILBUD TIL 99 KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

House 99
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

House 99

House 99...David Beckhams bud på plejeprodukter til mænd.

Fodboldspilleren, stilikonet og trendsætteren:

David Beckham er en af vor tids bedste og mest elskede fodboldspillere. Han er gjort af et helt specielt og nærmest religiøst stof, der har gjort ham til forbillede og stilikon for mange mennesker verden over. De fleste føler en helt særlig respekt for ham, idet han har været ekstraordinært dygtig indenfor sit felt. Verdens mænd og kvinder ser op til David Beckham, fordi han tør være sin egen og han bekymrer sig ikke om, hvad andre tænker om ham. Vi er alle dage blevet fascineret af mennesker, der hviler i sig selv og som tør gå sine egne veje. Samtidig er David Beckham en trendsætter. Han har haft utrolig stor indflydelse på tøj- og hårmoden. Så snart "Becks" kom på banen med en ny frisure, så gik der ikke dage, før frisuren gik igen i alverdens gadebilleder. Beckham har sat både fodbold-England og sig selv på verdenskortet. Netop den trendsættende hårmode har gjort det naturligt for David Beckham at fortsætte i den boldgade, efter han indstillede sin fodboldkarriere.

House 99:

Navnet er nøje valgt af Beckham.

  • House...fordi han ønsker at skabe tryghed og fællesskab for verdens mænd...uanset religion, kultur og etnicitet. De skal have lov til at eksperimentere med deres personlige look og have mulighed for at ændre det lige så ofte, de føler for det. Beckham har målrettet sit brand og produkterne, så du kan fremtrylle de flotteste, sejeste og mest kreative frisurer, samt forme og pleje dit skæg, som du vil hjemme hos dig selv.
  • 99...fordi dette år var skelsættende på mange måder i Davids liv. Han vandt et hattrick sammen med Manchester United...Premier League, FA Cup og UEFA Champions League. Samme år blev han gift med tidligere Spicegirl og stil-ikonet, Victoria (Adams) Beckham. Parrets første søn blev ligeledes født i dette år. Dette begivenhedsrige årstal blev sidenhen foreviget på David Beckhams lillefinger i form af en tatovering.

Brandet og produkterne:

David Beckham er selv meget begejstret for og stolt af House 99. Det har taget dem lang tid og der er blevet forsket utroligt meget for at skabe kvalitetsprodukter, der kan hjælpe dig med at skabe det udseende, du ønsker. I samarbejde med Biotherm Homme har Beckham og hans eksperter blandt andet testet formler på laboratorier, udvalgt de perfekte ingredienser, finjusteret logoet, udtænkt emballagen og produkternes navne. House 99 blev grundlagt for at give mænd de produkter og de værktøjer, der er nyttige og virkningsfulde i skabelsen af det rette look...så de på den måde kan føle sig tryggere og dermed hvile mere i sig selv. House 99 tilbyder autentiske og lettilgængelige pleje-rutiner for alle mænd. Produkterne er inddelt i hår-, skæg-, hud- og kropspleje pakket i lækre og diskrete emballager. Produkterne er af høj kvalitet fyldt med for eksempel Spirulina algen og Guinoa, som er i superfood-kategorien. Ingredienser, der er rige på antioxidanter og vitaminer. Ingredienser, der udglatter huden og giver glød. Ingredienser, der giver energi til kroppen og fornyer cellerne, samt ingredienser, der styrker hår- og skægfibrene.

House 99 i hus hos Nicehair.dk:

Hos Nicehair.dk lægger vi vægt på, at der også skal være stor varietet i produkter og værktøjer til mandens plejerutiner. Dit hår og dit skæg er en integreret del af at gøre et førstehåndsindtryk, derfor bør det ikke bare være helt uovervejet.
Produkterne fra House 99 er helt unikke og special-designet til, at du let kan skabe forskellige looks, uanset om du vil gå efter David Beckham-stilen eller finde din helt egen stil. Klik på de forskellige produkter på Nicehair.dk og læs, hvad de hver især kan gøre for din stil.

Vores hjælpsomme kundeservicemedarbejdere er altid klar til at vejlede og guide dig, hvis du får brug for det.

House 99 - Det handler ikke om, hvordan du ser ud, men hvordan du føler dig.

Loading...