Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE CYBER DAYS TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hello Kitty

Hello Kitty

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Hello Kitty er oprindeligt en japansk tegneseriefigur, der blev skabt engang i halvfjerdserne. Det er hovedmærket Sanrio, der lancerer Hello Kitty. Hun har ligesom taget hovedrollen i forhold til lignende japanske tegneseriefigurer, hvilket navnet "Hello Kitty and friends" også indikerer.  

Hun ligner umiddelbart en Bobtail-kat med ører og knurhår, men samtidig forestiller hun faktisk også en pige. Det er på samme måde, som med Walt Disneys figurer fra feks. Andeby. Vi kan godt se, de ligner dyr, men samtidig har vi en fornemmelse af, at de er menneskelige.

Hello Kitty er blevet en succes i hele verden!

Hello Kitty er blevet en populær figur verden over, specielt blandt den yngre generation af piger - dog er mange teenagere og voksne hoppet med på dillen, siden Sanrio i 1990´erne også begyndte at markedsføre merchandise til deres aldersgruppe.
Oprindeligt blev hun faktisk kendt, som "Killingen uden navn", men hedder nu Kitty White. Hun er opvokset i en forstad til London og har en tvillingesøster, Mimmy, som bærer en gul sløjfe ved højre øre. Kitty bærer derimod sin røde sløjfe til venstre.

Der tegnes et portræt af Kitty, der karakteriserer hende, som værende en hjertelig pige med et lyst sind. Hun er tæt forbundet til sin mere generte og meget piget tvillingesøster. Hun er god til at bage cookies og elsker sin mors apple pie. Derudover holder hun af fag, som engelsk, musik og kunst. Hun har iøvrigt to kæledyr - en hvid perserkat, Charmmy og en lille hamster, Sugar. Dear Daniel alias Daniel Star er Hello Kittys barndomsven. Det var ham, der gav hende hamsteren 
Baggrunden for, at Kitty endte med at komme fra London udspringer af Englands store popularitet i Japan i 1970´erne.

Hello Kitty har ingen mund og det er der måske flere forklaringer på, men umiddelbart giver denne forklaring god mening - Kitty har ingen mund, fordi hun "taler fra hjertet" og er ikke bundet af noget bestemt sprog.
Hun blev første gang illustreret på en lille pung, hvor hun sad mellem en flaske mælk og en guldfisk i bowle.

Som tidligere nævnt, er hun med årene blevet et super hit over hele verden og hun figurerer derfor også på stort alle de ting, du kan forestille - og ikke forestille dig.

Hello Kitty hårstyling

Hos NiceHair.dk pryder hun rejseudgaverne af hårstylingsredskaber, som føntørrer og glattejern. Vi  sælger dem både enkeltvis og i sæt med garanti i op til 6 mdr. ved den rette anvendelse. Redskaberne fås i farverne sort og hvid.

  • Føntørreren har en DC motor med 1000 Watt. Den passer till 220/240 V. Luftfilteret er aftageligt, så det er let at rense. Ledningen måler 2 Meter. 
  • Glattejernet har keramiske tourmalin plader, der varmer jævnt med 20 Watt og op til 210 grader over hele fladen på ca. 45 sekunder.  For enden af den 2 Meter lange ledning passer stikket til 110/220 V.

Gør, som Hello Kitty - gå glad og forventningsfuld ud og mød livet med et smil.

Loading...