Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP OG HUDPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Colorance

Viser 15 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Hårfarve
Toningsfarve
Indhold
Ammoniakfri
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Goldwell Colorance - Køb Goldwell Colorance her

Goldwell har lavet en serie, som indeholder både hårfarver og farveopfriskende produkter. Du finder blandt andet en skumtoning, som giver farvet hår en opfriskning og gør det glansfuldt og frisk i farven igen. Disse produkter giver en effektiv forfriskende farve i mellem salon besøg og får din farve til at se frisk ud hele tiden.

Efter hårfarvning kan det være svært at bevare farvens intensitet og glans, så derfor er det en god idé at anvende den nye skumtoning fra Goldwell. Den genopfrisker farvens intensitet og glans, samt gør håret blødt og medgørligt.

Se også Colorance Ph. 6.8 serien, der på grund af den unikke teknologi, kan Goldwell Colorance opfylde alle kunders behov for at opnå en unik hårfarve, som holder. Ph 6.8 serien er overlegen til at give langvarige og intenser farver og dækker grå hår helt op til 75% samtidig med at de giver håret en fantastisk glans.

Uanset hvilket hårfarve du ønsker, er det muligt at finde et match fra Goldwell. Der er alt fra de helt lyse nuancer til de helt mørke og rødlige toner.

Loading...