Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Leveringstiden er forlænget pga. flytning. Forventet leveringstid: 5-7 hverdage

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Golden Beards

Golden Beards

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Golden Beards er et dansk mærke, som er grundlagt på Nørrebro i København, Danmark. Golden Beards er det første danske brand, som specialiserer sig i at lave skægprodukter, og det er blevet en stor succes. Grunden til at det lige blev skægprodukter er, at manden bag brandet mener, at der er en masse skæg, som skal plejes i lille Danmark. Hans navn er Oriol, og hans ønske var at skabe skønne produkter, som alle mænd med skæg, kunne nyde godt af. Og man må sige, at den skæggede mand har gjort et virkelig godt stykke arbejde.

Alle produkterne er certificeret økologisk og håndlavet, og der er kun anvendt ingredienser af højeste kvalitet. De er derudover registreret i CPNP - Cosmetic Products Notification Portal, og dette giver mulighed for at sælge deres produkter lovligt i EU. Så det er ikke kun lille Danmark, som får chancen for at prøve de skønne produkter, men også mange andre lande får gavn af dem.

Serien omfatter forskellige skægolier, skægvoks, skægshampoo og skægbalm, og alle produkter er udviklet til at give den optimale fugt, pleje og kærlighed, som skægget har brug for, for at det altid kan se flot og velplejet ud. Det er udviklet med forskellige dufte, som alle giver en følelse af renhed og velvære. Toscana er som at få en lille bid af Italien. Efter brug af produkter med denne duft, vil skægget have en skøn duft af jord, god vin og store olivenlunde. Big Sur er inspireret af Californien, hvor det er skønt at vandre rundt i bjergene, og kigge ud til de smukke have. Arctic er en yderst frisk duft, som ved blot én indånding, vil give en frisk følelse som breder sig fra hoved til fødder.

I Golden Beards produkter er der brugt lækre ingredienser som blandt andet bivoks, kakaosmør, abrikosolie, arganolie, enebær, ingefær, jojobaolie, vitamin E og pebermynte

Det er meget oppe i tiden at have et stort og fyldigt skæg, og for at det ser flot ud, har det brug for at blive plejet og passet, og derfor ser vi også at der kommer flere og flere skægprodukter på markedet. Hos NiceHair.dk har vi udvidet sortimentet gevaldigt, og vi er særligt stolte at dette danske brand, som vi ser store muligheder i.

Med Golden Beards produkter bliver det en sand fornøjelse at holde og pleje sit skæg, så det altid vises fra sin absolut bedste side. Golden Beards er udviklet af kærlighed til dig og ikke mindst dit skæg!

Hos NiceHair.dk er vi ikke i tvivl om, at dette kun er starten på et fantastisk eventyr for dette blomstrende nye mærke.

Loading...