Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 25% PÅ VORES HÅND- OG FODPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Göng Accessories
Göng Accessories
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Göng - Danske accessories.

Göng kan forsyne dig med de mest feminine og fashionable accessories, der er lavet med ægte finesse og de fineste detaljer.

MADE IN DENMARK:

Göng er en familieejet virksomhed, som er grundlagt i sommeren 2018, hvor mor og datter var på rejse i Kina. Navnet er derfor kinesisk og betyder bue/sløjfe, hvilket er et yderst velvalgt navn til de flotte accessories. Datteren hedder Stephanie Seedorff og er bosat i Kina, hvor hun både er indkøber og designer. Hun finder sin inspiration til Göngs smukke accessories fra oplevelser og moden herude. Der er ikke langt fra idé til virkelighed for de to handlekraftige kvinder. Da først idéen havde forplantet sig, tog brandet hurtigt form og virksomheden blev til en realitet kort efter.

It´s in the small details:

Göng er skabt af kvindernes store passion for sten, perler og mode. Kvindernes vision er at skabe et kæmpe univers af accessories, der kan mixes og matches, så du altid kan tilføje noget lækkert til din garderobe. De forskellige designs er luksuriøse, klassiske og tidløse. Göng designer tilbehør for enhver smag og til enhver lejlighed. Udvalget, farverne og de mange styles er nøje sammensat, så de passer sammen og dermed gavner helhedsudtrykket. Designet tager udgangspunkt i en solid basiskollektion, som hele tiden følges op af nyt, smart og særpræget tilbehør, der både følger modens og tidens trends...og samtidig løfter sløret for et smugkig ind til, hvad fremtidens tendenser bringer med sig.

Andet end bare hårpynt:

Göng skiller sig ud fra andre lignende produkter ved at tage designet til en hel ny dimension...tilbehøret er så smukt fremstillet, at det ikke blot er hårpynt, men nærmere smykker, der ovenikøbet har flere anvendelsesmuligheder. Du finder hårpynt i form af...

  • elastikker.
  • schrunchies.
  • klemmer.
  • sløjfer.
  • bøjler.
  • nåle.
  • spænder.

Alle tilfører de din frisure et eksklusivt look med sine flotte sten, glimmer, pels og perler. Du kan desuden benytte flere af de mange accessories til pynt på tøjet og om håndleddet, da de er udformet og pyntet på en raffineret og absolut tiltalende måde. Göng er et brand i rivende udvikling. De udvikler hele tiden nye produkter og de begynder så småt også at gøre sig bemærket indenfor blandt andet tasker og opbevaring.

Nicehair "spænder buen":

Du kan naturligvis finde et udvalg af Göngs smukke Accessories hos Nicehair.dk. Ligesom de idéstærke kvinder fra Göng, har Nicehair.dk også været på en lyn-rejse fra idé til virkelighed. Vi bakker helt klart op om, at man fører sine drømme og idéer i mål. Nogle gange må man justere lidt eller helt skifte retning, men man er ikke i tvivl, når først man rammer plet. Det handler om ikke "at spænde buen for hårdt" og så handler det om at sigte nøje efter målet...så skal det nok lykkes. Göng er et fint eksempel på, at man kan nå langt med de rigtige idéer og evner. Dette er en af grundene til, at du nu kan købe Göng hos Nicehair.dk.

Klik eventuelt på nedenstående link og se Trine fremvise nolge af sine Göng farvoritter. Video

Du finder Göng accessories, samt lignende produkter på de følgende links.

Göng

Tilbehør

Göng - Life is too short to wear boring accessories.

Loading...