Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ ALT MAKEUP OG HUDPLEJE*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Elizabeth Arden PRO
Elizabeth Arden PRO
Viser 29 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Maske
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Øjencreme
Kropspleje
Bodylotion
Bodyscrub & Exfoliering
Sol Produkter
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Ansigtsmakeup
Setting Spray/Mist
Øjenmakeup
Vippe/Brynserum
Renseprodukter
Rensegel
Renseskum
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitive Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
SPF 16-30
SPF 51 og over
Uden Farvestoffer
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Fugt
Glød
Kølende
Mørke Rande
Opstrammende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
UV-Beskyttelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!

Elizabeth Arden PRO er en banebrydende hudplejeserie, som sætter nye standarter for hvad vi kan forvente af vores hudplejeprodukter.

Professionel hudplejeserie

Elizabeth Arden PRO er resultatet af et samarbejde mellem et af verdens mest veletablerede kosmetikfirmaer; Elizabeth Arden og en af verdens mest innovative og ledende hudplejeforskere; Joe Lewis. Visionene med disse produkter er at tilbyde enkle og effektive hudplejerutiner og løsninger for forskellige hudtilstande. De arbejder udfra en pyramide, som forenkler valget af produkter, så man med et minimum af 3 produkter kan pleje huden optimalt. Her menes at man med rens, serum og dagcreme, kan opnå de ønskede resultater. Produkterne kan bruges af alle uanset hudens tilstand og alder.

Elizabeth Arden PRO produkter

Serien er ikke baseret på et enkelt helte-produkt , eller en bestemt ingrediens, men omfatter mange helt fantastiske produkter, som kan skabe unikke resultater. Nogle af de mest efterspurtge produkter er de lækre Peel Pads, som findes i forskellige udgaver:

  • Skin Perfecting Peel Pads
  • Sensitive Skin Peel Pads
  • Hydration Peel Pads
  • High Radiance Peel Pads

Disse Peel pads findes til forskellige hudtilstande, men har det samme formål; nemlig at give en mild eksfoliering ved hjælp af forskellige typer syre. De små pads er utroligt brugervenlige, hvilket også er en af grundene til, at de er så populære. Ved brug af Peel Pads vil man opleve at huden får en helt særlig og smuk glød, og de vil hurtigt blive en uundværlig del af din hudplejerutine.

Bliv din egen kosmetolog

Elizabeth Arden PRO er udbredt på mange professionelle klinikker, og produkterne er elsket af både behandlere og deres kunder. Idéen med de professionelle produkter er, at du får behandlingen hos din kosmetolog, og derefer kan man følge op med salgsprodukterne hjemme, og derved kan man forlænge virkningen af den professionelle behandling. Ikke dermed sagt at produkterne ikke kan bruges hjemme, hvis man ikke har fået en professionel behandling først - dette vil blot styrke virkningen af produkterne.

Tag mig ikke for udseendet

Da der er lagt Stor vægt på at disse produkter skal være ekstremt virkningsfulde, er der ikke brugt en masse resourcer på udseendet af produkterne, og nogle finder dem måske endda kedelige at se på. Serien er holdt i en helt neutral grå/sølv farve og med den klassiske røde farve, som vi også kender fra Elizabeth Arden. Heller ikke duften er der tænkt meget over, så man vil ikke opleve at disse produkter oser af luksus i form af skønne dufte, som kan duftes på huden længe efter brug. Produkterne har en lidt klinisk duft, og det er den store koncentration af især frugtsyre, som vil være den mest fremtrædne duft i mange af produkterne. Dette er kendetegnet for produkterne, og man vil opleve, at man med Elizabeth Arden PRO, får yderst professionelle produkter, som ikke går på kompromis med kvaliteten og ikke mindst virkningen. Alle produkterne er Uden parabener og er ikke testet på dyr.

Din hud vil elske dig for det

Gå på opdagelse i Elizabeth Arden PRO verdenen, og find dine favorit produkter. Enkel hudpleje med resultater, der taler for sig selv.

Loading...