Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ AL MAKEUP OG HUDPLEJE*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
EcoTools
EcoTools
Viser 73 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Renseprodukter
Ansigtsbørster
Konjac Sponge
Renseservietter
Makeup Pensler
Blush Børste
Concealer Pensel
Contour Børste
Eyeliner Pensel
Foundation Pensel
Læbepensel
Pensel Kit
Pudderbørste
Rens Til Børster/ Pensler
Øjenbrynsbørster
Øjenskyggepensel
Kropspleje
Bodyscrub & Exfoliering
Kropsbørster/ Handsker
Ansigtspleje
Scrub/ Peeling
Øjenmaske
Hårbørster & Kamme
Detangling Børste
Pladebørste
Rundbørste
Toilettasker
Toilettasker
Produktegenskaber
Glans
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Vegansk
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Hånd- og fodpleje
Fodfil
Wellness
Sokker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
EcoTools Loofah Bath Brush
109,00 kr
81,75 kr
EcoTools Dry Brush
79,00 kr
59,25 kr
EcoTools Brush Stippling (US)
139,00 kr
104,25 kr

Forskøn dig selv med lækre produkter fra EcoTools

Produkterne fra EcoTools er virkelig skønne. De er skabt ud fra mantraet: Living beautifully. Disse produkter er med til at forskønne dig selv, samtidig med, at de er med til at give dig oplevelsen af velvære. Mærket blev etableret i 2008. På trods af, at de er relativt nye på markedet, har de opnået stor popularitet, hvilket også betyder, at de oplever vækst hvert år. Deres fortsatte vækst skyldes formentligt deres produkter, der er en kombination af skønhed og miljø. De hjælper nemlig kvinder med at føle sig smukke og veltilpasse, desuden er produkterne innovative og miljøbevidste, hvor der er udvist respekt for jorden, hvilket er inkorporeret i emballagen og selve produkterne.

Velvære

Produktsortimentet består af smukke falske øjenvipper, bløde makeup pensler og -børster, hårbørster og produkter til bad og velvære, der giver dig en skøn og afslappende hjemmespa oplevelse. Alle produkter er nogle, du kan finde her hos Nicehair. EcoTools er særligt kendte for deres super bløde makeuppensler- og børster. Børsterne hjælper dig med at lægge en smuk og naturlig makeup, som fremhæver alle dine smukke ansigtstræk. Der er desuden tænkt på miljøet, idet emballagen er genanvendelig og børsternes skaft er lavet af bæredygtigt bambus. Derudover producerer EcoTools også produkter til bad og velvære, hvilket er med til at give dig en spa oplevelse i dit eget hjem. Disse produkter er blandt andet badehætter, badehandsker, badesvampe og sovemasker. Her er produkterne skabt på baggrund af naturlige og miljøvenlige materialer, hvoraf nogle af produkterne er lavet på 100 % genanvendelige materialer. Med EcoTools får du en smuk og blød hud med en sund udstråling.

Skønhed indefra

Du kan også finde hårbørster fra EcoTools, som er designet således, at de er behagelige mod dit hår og din hårbund, så de sørger for dit hår, under føntørring, bliver tørret hurtigere. Således bliver dit hår ikke skadet i samme grad, samtidig med at der bliver sparet på elektriciteten. Sidst men ikke mindst laver EcoTools også øjenvipper, der giver en smuk finish samt lidt ekstra kant til dit makeuplook til hverdag eller fest. Børsterne er i god kvalitet, håndlavet og tilmed allergivenlige. Hvis du er blevet inspireret af EcoTools' lækre og miljøvenlige produkter, som så mange andre kvinder og skønhedsinteressede på verdens plan, kan du finde et større udvalg af produkterne her hos Nicehair.

Loading...