Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ ALT MAKEUP | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Divaderme
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Divaderme

Internationale og innovative produkter til vipper og bryn

100 % naturlig:

Divadermes formler indeholder naturens mest gavnlige ekstrakter, der giver uovertrufne resultater. Hele produktlinje er tilført 100% naturlige hudvenlige ingredienser og indeholder absolut ingen kunstige eller kemiske tilsætninger. Det er den perfekte sammensmeltning af problemløsning og overdådige behandling. Divaderme opfylder behovene hos dem, der blandt andet længes efter strålende naturlig hudpleje, fejlfri makeup, fyldige vipper og perfekt formede øjenbryn. Anvendelsen af cellulosefibre sikrer og øger både længden og mængden af vipper og bryn på en tryg og naturlig måde. Produkterne er baseret på:

  • 50% planter.
  • 30% mineraler.
  • 20% urteekstrakter.

Indhold og egenskaber: I modsætning til traditionelle kosmetiske formler indeholder Divaderme planter, urteekstrakter og mineraler, der sammen hjælper med at reparere huden, lindrer irritation, forbedrer farve, dækker grå hår, reducerer hårtab og hjælper med sund produktion af vipper og bryn. Alt dette gør Divaderme til det ubestridte valg for verdens mest kvalitetsbevidste forbrugere. Naturlige cellulosefibre skaber tekstur og dimension på sparsomme eller ikke-eksisterende bryn.

  • Udfylder, farver og former dine bryn på sekunder. Helt uden nødvendig brug af skabelon
  • Semi-permanent og langtidsholdbar farve afledt af stærkt pigmenteret og naturlig italiensk mineralsk ler fra det italienske øhav
  • Dækker grå hår
  • Perfekt til såvel kvinder, som mænd Lecithin, Aloe Barbadensis og Panthenol forekommer naturligt i levende ting. De forbedrer tør og kedelig hud, hvilket får huden til at virke glat og smidig. Panthenol styrker også hårets fylde, glans og tekstur. Boswellia Serrata er den indiske udgave af røgelse, som både kan styrke hårrødder, reducere hårtab, samt forbedre hudens tilstand. Tocopherol ligner E-vitamin og hjælper med at holde folliklerne sunde og merproducerende. Panax Quinquefolius Extract kaldes også Amerikansk ginseng. Det kan have en afstressende, betændelseshæmmende og styrkende virkning. Ocimum Basilicum Extract, også kendt som Sweet Basil Extract, der hæmmer eventuel hårtab.

Italienske afstamning: Divaderme er en virksomhed af international karakter, der i mere end 3 årtier har produceret naturlige skønhedsprodukter til professionelle kosmetologer og makeupartister over hele verden. Virksomheden er grundlagt af den italienske og selvudråbte make-up fanatiker, Noreen Leuzzi. Hun er ud af en familie med stærke bånd, der er knyttet af visionære og innovative opfindere, kemikere og kunstnere, som alle har formået samarbejdets kunst til fordel for udviklingen af Divaderme, hvor kun naturens fineste ingredienser er i spil. De fantastiske produkter er de første af sin slags og Divaderme har haft stor succes med sine produkter i mere end 30 lande verden over.

En ægte diva: Diva er det italienske ord for GUDDOMMELIG og blev oprindeligt brugt om feterede berømtheder, som operasangerinder og skuespillerinder med et enestående sangtalent og stjernestatus. Idag bliver ordet oftest benyttet i forbindelse med personer, der har en krukket adfærd, hvilket har givet ordet en negativt ladet betydning, og intet har at gøre med at være EN ÆGTE DIVA.

Nicehair.dk ruller med en Diva: Divaderme er naturligvis en del af sortimentet hos Nicehair.dk. Øjnene er sjælens spejl og når der findes et naturligt og fantastisk produkt, der kan ramme øjnene smukt ind, så er Nicehair.dk på pletten med at tilbyde jer det bedste. Klik på de enkelte produkter og læs mere om deres forskellige egenskaber. Ved tvivlspørgsmål eller andet, så tag endelig kontakt til vores fantastiske kundeservicemedarbejdere eller søg efter tips og vejledning på vores beauty magazine.

Divaderme - Guddommelig hud

Loading...