Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

7 X ECOOKING DAGSTILBUD - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Shave

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Barbering af huden er en meget skrap behandling, og mange mænd oplever ubehag og irritation i forbindelse med dette. Dermalogica har udviklet Shave serien, som er en række produkter, som både sikrer en tæt barbering og som også giver en sund og velplejet hud.

Der findes både produkter, som forbereder huden på barberingen, dette kaldes Pre-Shave, og der er produkter til at barbere i, og til sidst er der en After-Shave. Dette er produkterne, som omhandler selve barberingen, og derudover er der flere produkter, som plejer og beskytter huden.

Mange oplever at få indgroede hår, irritation og rødme af huden efter barbering, og dette skyldes, at hver gang, man barberer, giver man huden en eksfoliering. Dette er ikke sundt for huden at gøre hver dag, så derfor er det rigtig vigtigt, at man behandler huden godt både før, under og efter barbering, for at undgå dette. Huden bliver ofte også meget tør efter barbering, så derfor skal den fugtes godt efterfølgende.

Dermalogica Shave produkterne kan bruges til alle hudtyper, og arbejder målrettet på at give en tæt barbering, og samtidig beroliger de huden efterfølgende.
Udover de enkelte produkter, er der også et startsæt, som indeholder små størrelser af nogle af produkterne. Med dette sæt får man en god idé om, hvad produkterne er, og de små størrelser er perfekte at have med i toilettasken.

Så med Dermalogica Shave produkterne kan man roligt vinke farvel til irriteret og rød hud efter barbering, og i stedet sige goddag til en velplejet og glat hud.

Loading...