Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% RABAT PÅ TIGI | 20% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

MediBac Clearing

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Rigtig mange tror, at det kun er teenagere, der har problemer med acne. Dette kunne ikke være mere forkert, og faktisk er der flere voksne end før, som oplever at huden bliver mere fedtet og uren. Derfor har Dermalogica udviklet serien mediBac Clearing, som er produkter, som varetager de problemer, der kan opstå i forbindelse med voksen-acne.

Serien omfatter renseprodukt, maske, cremer og flere forskellige special produkter, som målrettet går efter urenhederne. F.eks. er der et meget effektivt spot produkt med en lille smule farve i, som både fungerer som en concealer og som samtidig behandler urenhederne. Den udtørrer urenhederne, så huden vil fremstå mere ensartet.

Ofte kan en uren hud være meget fedtet og skinnende, så derfor indeholder serien selvfølgelig også en matterende creme, som eliminerer blanke områder.
Serien omfatter desuden et startsæt, som indeholder nogle af produkterne i rejsestørrelser. Dette sæt giver en god idé om hvad produkterne er og gør, og er desuden perfekte størrelser at have med på ferie.

Så hvis du har problemer med uren hud, og har du svært ved at styre den, så er Dermalogica mediBac Clearing serien lige noget for dig.

Loading...