Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

GIK DU GLIP AF UGENS BEDSTE TILBUD? KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Crazy Rumors

Crazy Rumors

Viser 9 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Læber
Læbepomade/ Balm
Indhold
Vegan Venlig
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Crazy Rumors læbepomade er en utrolig sjov, festlig, blødgørende læbepomade, der fugter læberne og hindrer dem i at udtrørre. Derudover har disse fantastiske Crazy Rumors Lip Balm mange forskellige unikke dufte og smage, der giver dig en sanseoplevelse uden lige.

Alle læbepomaderne i denne serie er 100% naturlig aromatiseret, og indeholder en lille strejf naturlig stevia, der tilfører ekstra sødme til dine læber. Dette får ikke kun læberne til kun at dufte godt, men giver også en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Den blødgørende formel kommer bl.a fra økologisk og fugtgivede shea smør, der er et 100% rent naturprodukt, som rygtes at være hudens bedste ven. Udover at shea smør fugter huden, er det også berriget med næringsstofferne vitamin A og vitamin E, der indeholder en naturlig UV-beskyttelse. Bruger du derfor denne læbepomade på dagligt basis, begrænser du de skadelige virkninger fra solen, og holder samtidig læberne bløde og smidige hver dag. Jojobaolien i læbepomaden opretholder læbernes fugtbalance og har blødgørende effekt, der tilfører dine læber ekstra pleje.

Crazy Rumors indeholder både sjove og eksotiske dufte, der er god til dig, som har en sød tand og trænger til at forkæle dine læber. Et perfekt valg til dig der der gerne vil prøve noget effektivt, anderledes og særdeles ekstraordinært.

Alle ingredienserne i Crazy Rumors lip balm er 100% certificeret økologisk, vegan venlige og ikke testet på dyr.

  • Vegan venlig
  • Naturlige
  • Ikke testet på dyr
  • Indpakningen er lavet på genbrugsmateriale
Loading...