Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ 18 MÆRKER! KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Colgate

Colgate

Viser 6 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Tandpleje
Tandpasta
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Colgate er kendt af rigtig mange, og er et firma, som har mere end 200 år på bagen, så man må sige at folkene bag har formået at skabe sig et brand, som bare holder. Vi kender mærket for tandpleje produkter i form af tandpasta, tandbørster og mundskyl, men det var faktisk ikke det, som de startede med at producere. Helt tilbage i 1803 startede William Colgate et lille firma, som specialiserede sig i stivelse, sæbe og stearinlys, og det var først efter sønnens, Samuel Colgate, overtagelse at der i 1873 kom aromatisk tandpasta i små krukker. Og først i 1896 kom den første tandpasta på tube på markedet.

I 1906 holder de 100 års jubilæum, og kan være stolte over at have en produktlinje på hele 800 forskellige produkter. Udover at de specialiserede sig i mundhygiejne, så kom sæben også ind i billedet, og i 1928 fusionerede de med Palmolive, som rigtig mange også kender for deres sæber, cremer og meget mere. Siden hen kom der også dyrefoder indover, og tilbage i 1947 lancerer de Ajax, som i dag er et stort og kendt mærke med utallige rengøringsartikler. I 1983 bliver den første Colgate tandbørste introduceret, og i dag bliver der faktisk solgt over 1,6 milliarder tandbørster verden over - det må man sige, er ret godt gået!

Colgate - ikke bare tandpaste

I dag kender vi stadig Colgate for mundhygiejne, men firmaet bag er meget mere end det. Faktisk er der flere kendte brands under mærket Colgate-Palmolive, som det hedder i dag. Du kender måske Dun-Let, Sanex, Vel, Klorin eller Ajax, som bare er nogle af mærkerne, som i dag ligge runder Colgate-Palmolive. Så man må sige at dette er en succeshistoreie uden lige, og det e rhelt sikkert at der nok skal komme mere til hen af vejen.

Hos Nicehair.dk synes vi, at mundhygiejne hænger rigtig godt sammen med skønhedsuniverset, som vi jo beskæftiger os med, så derfor er det naturligt for os at tage Colgate med i vores sortiment.

Loading...