Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ AL HUDPLEJE | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

CODE Beautiful
CODE Beautiful
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

CODE Beautiful er skabt af britiske Sarah Cross og Kirsti Shuba - to kvinder på en mission for at skabe ultimative skønhedsprodukter. Boutique-mærket CODE Beautiful omhandler at skabe musthave produkter til kvinder: essentielle produkter, vi ikke kan leve uden. Det omhandler at turde være anderledes, at skubbe grænserne for, hvad der kan lade sig gøre, samt at levere fantastiske produkter. Sarah Croos og Kirsti Shuba har udtalt, at de tager deres egne favoritprodukter og gør dem bedre end noget andet, de kan finde på markedet. De to kvinder blev trætte af at vente på, at nogen lavede den perfekte mascara, så de skabte deres egen. En sen nat og en flaske vin med en god ven endte i to års forskning, udvikling og hårdt arbejde for at skabe deres første produkt, som pressen kaldte "mirakelmascaraen".

CODE Beautiful tester ikke på dyr, og de kønsbestemmer ikke deres produkter! Dette mærke er ganske enkelt for dem, der søger kvalitetsprodukter, uanset om de er mand eller kvinde, unge eller gamle, en makeup novice eller en makeup artist. Mascaraen "VLM" er en mascara, der kan anvendes både til dag- og aftenlooks, og som kan opbygges lag-på-lag uden, at vipperne klumper sammen. Det er en fiberbaseret mascara med en rig og dyb sort formular, som hverken løber, drysser, klumper eller smitter af, men giver synlig volumen og supertætte, lange og smukt buede øjenvipper. Mascaraen er designet til at dække vipperne med bare et enkelt lag og giver et godt vippeløft, som holder hele dagen. Du kan påføre lige så mange lag, som du måtte ønske, for at skabe et unikt, dramatisk look, uden dine vipper klumper sammen. Vi sælger også en mini-udgave af mascaraen.

Den volumenskabende formular giver ikke bare fylde og længde, men indeholder også fugtende og blødgørende planteolier samt vitamin B og E, som styrker vippernes vækst og beskytter dem mod at knække. Nylonfibrene lægger sig perfekt langs vipperne uden at stritte, knække i spidsen eller drysse. Fibrene giver i samarbejde med mascaraens formular og den unikke børste, de flotteste, fyldige, tætte og buede øjenvipper. CODE Beautifuls mascarabørste har taget utrolig lang tid at få udviklet, da den skulle være helt perfekt, men dette lykkedes til fulde. Børsten er designet til at fange hvert eneste vippehår fra inderst til yderst, selv de små babyhår, og sammen med reguleringsindsatsen inde i tuben, sikrer den en helt ideel dosering mascara. Mascaraen er modstandsdygtig overfor vand. Den ultimative teknik og hemmeligheden til det bedste resultat får du, når du lægger børsten så tæt på rødderne som muligt, hvorefter du vrikker børsten godt frem og tilbage flere gange helt inde ved vippekanten, og derefter børster du flere gange fra roden og opefter med rullende bevægelser.

For dig, som ønsker at optimere dit vippelook mest muligt, er CODE FFL (Forget Fake Lashes) Lash Primer løsningen. Dette produkt er vinder af britiske Beauty Shortlists 2016 pris som årets bedste øjenvippeprodukt og vippegennembrud, og nomineret af Pure Beauty Award som årets bedste vippeprodukt, er denne primer en garanti for den størst mulige volumen uden brug af kunstige vipper. CODE FFL er til kvinder med superkorte, sparsomme vipper, eller for dem med lange vipper, som ønsker et "fake lashes" look på en naturlig måde. Produktet anvendes som primer under din mascara, og vil forbedre resultatet af hvilken som helst mascara. Brug den sammen med CODE VLM Mascara for maksimal volumen, længde og form. En fyldig og cremet, lys brun formular med volumenskabende egenskaber, som skaber et perfekt underlag, der sikrer, at du opnår bedst mulig volumen, fylde, længde og form, når du efterfølgende påfører din mascara.

Loading...