Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

GIK DU GLIP AF UGENS BEDSTE TILBUD? KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Britney Spears

Britney Spears

Viser 13 produkter

Historien om Britney Spears

Britney Spears er en af de største kvindelige berømtheder i det 21. århundrede. Britney er en stor pop sangerinde, som blev født i 1981, og blev allerede kendt i 1992. Hun lavede en del sange og coaching for andre før hun flyttede til New York med hendes mor og søstre. I New York fik hun hendes første professionelle rolle på en scen og i flere reklamer. I en alder af 16 år fik hun en pladekontrakt og har siden det, udgivet mange store hits og albums. Hun kan blandt andet være stolt over at have det bedst sælgende første album nogensinde.

Britney's første album solgte mere end 10 millioner eksemplar på bare et år. Hun elskede berømmelsen og følte sig godt tilpas i mediernes søgelys, der dog ikke altid har været lige venlige overfor hende.

Britney's forretning

Britney havde ikke nok i at være en af de største musikstjerne i verden, hun ville også være forretningskvinde, derfor udgav hun i 2004 sin første parfume. Parfumen fik navnet Curious og var blevet udviklet i samarbejde med Elizabeth Arden, parfumen var en læmpe succes og slog rekord for bedst sælgende kendisparfume på en uge. I dag er der kommet flere succes parfumer fra Britney og der kommer flere og flere hvert år. Hendes parfumer har slået sig godt fast på markedet og du går sjældent galt med en duft fra Britney Spears.

Husk at du ved NiceHair.dk får fragten gratis hvis du bestiller for mere end 499 kr.

Loading...