Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Bliss
Bliss
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Bliss

Bliss er et professionelt spa-mærke fra New York, der nu endelig er kommet til Danmark!

Bliss skincare er kendt for sine effektive produktserier, blandt andet Fatgirlslim, Fabulous og Triple Oxygen, som er elsket af kvinder verden over, for sine positive resultater.

Bliss mener og tror på at, lykke et resultat af den samlede trivsel og livsstil vi vælger at have. Siden deres start, har Bliss været innovative og gentænkt hele spa oplevelsen, hvilket rystede resten af spa verden. Men i dag er de et af de førrede mærker inden for spa behandliner og hudpleje produkter. Der er solid forskning bag brandet, og dette kombineret med erfaring fra spa verden betyder, at Bliss er i konstant udvikling af nye innovative produkter." Efter en million massager, en billion Triple Oxygen behandlinger og omkring en billion brasilianske voksninger, har vi lært en ting eller to - og vores passion er at formidle "glow-how" til dig. Vi har fundet en måde at pakke den perfekte ansigtsbehandling og den vidunderligste kropsbehandling ind, så du kan få professionelle resultater hjemme også!

Sortiment er fuld af avancerede, effektive og fantastiske hjemme spa-produkter til krop og ansigt. Bliss er her for at gøre du føler dig fuld "spa-tacular".

Siden 1996, hvor Bliss startede en spa revolution med sin første spa i New York, har mærket tilbudt spændende og effektive produkter, der altid er twistet med Bliss dejlige humor. Bliss behandlingerne blev hurtigt så populære og kendte, at de haved op til 6-måneders ventelister. Det var dengang de besluttede, at det var tid til at dele de fantastiske produkter til resten af ??verden. I dag er Bliss eksploderet fra den første New York spa til butikker og en spændvidde over hele verden. Fra Hollywood til Hong Kong, Boston til Barcelona, ??Los Angeles til London og Soho til Sverige. Bliss fortsætter med at skabe og udvikle nye problemløsende hudpleje produkter.

FATGIRLSLIM Deres bestsllerserie består af cremer og redskaber til at opstramme og udjævne huden. Med avancerede ingredienser der øger cirkulation og forbrændingen. Bliss anbefaler at du kombinerer Fat Girl Slim produkterne med en balanceret kost og regelmæssig motion, for en blødere og glattere hud.

TRIPLE OXYGEN Bliss' Triple Oxygen hudplejekollektion bruger iltteknologi, antioxidanter og vitamin C til at behandle og pleje din hud. Produkterne i Triple Oxygen serien giver din hud udstråling og glød. Oxygen er essentiel for cellens stofskifte, men gennem årene reducerer oxygenniveauet drastisk, hvilket forårsager at huden bliver træt og mat. "glow-how" og Triple Oxygen produkterne er også fyldt med C-vitamin, som bidrager til at styrke huden, så den bliver mere fugtet og fuld af energi og glans.

FABULOUS Det hele startede med den populære bestseller Fabulous Foaming Face Wash. Fabulous serien er velegnet til alle hudtyper. Produkterne er til daglig brug og giver masser af fugt og næringsstoffer til din hud, så den ser sund, frisk og absolut "fabulous" ud.

Loading...