Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP OG HUDPLEJE | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Blingpop
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Blingpop Koreansk skønhedspleje

Traditionen tro: Der er mange myter omkring de koreanske kvinders hudplejerutiner. Der går dog ikke røg af en brand, uden der er ild. Koreanske kvinder bliver opdraget til at pleje og beskytte deres hud og holde sig ude af solen. Koreanske kvinder er meget opmærksomme på at være blide ved huden, så den ikke pådrages skader. Hudplejeritualet er nærmest helligt og virker afstressende.

Når det kommer til koreansk hudpleje, så er der noget, der hedder de 10 rutiner. Det er en guide til, hvordan man bedst muligt kan pleje sin hud. Når man umiddelbart ser de 10 trin, kan det godt virke overvældende, at man bruger syv til ti produkter. Men det tager hverken lang tid, eller kræver meget af dig, når først rutinen er indarbejdet. prøv dig frem, indtil du finder netop de produkter, der understøtter din huds sunde udvikling.

 • Trin 1 og 2 er et renseprodukt baseret på enten olie eller vand. Det er med til at fjerne make-up rester, solcreme og overskydende fedt fra din hud, så huden både bliver blød og fugtig.
 • Trin 3 er eksfoliering, som er være med til at fjerne døde hudceller og styrker fornyelsen af din hud. Vær opmærksom på ikke at gøre dette mere end 1 gang ugentligt, hvis du har særlig sensitiv hud.
 • Trin 4 omhandler toner, også kendt om skintonic. Når man bruger toner, renser den huden og lukker porerne, så huden er klar til bedre at kunne optage en creme og serum.
 • Trin 5 er essens, som støtter fornyelsen af hudceller og samtidig giver huden en flot glød.
 • Trin 6 er serum, der blandt andet kan være med til at bekæmpe pigmentering, urenheder og rynker. Serum duppes forsigtigt på huden med fingrene.
 • Trin 7 er ansigtsmaske, som for eksempel mudder maske, nat maske, sheet maske, aktivt kul maske m.fl.
 • Trin 8 er øjencreme, der er med til at bekæmpe rynker.
 • Trin 9 er ansigtscreme til dag og nat, der skal være med til at forsegle fugten i din hud. Disse cremer kommer i mange variationer og bør udvælges nøje efter din hudtype.
 • Trin 10 er solcreme, som er en vigtig morgenrutine i de solrige måneder...også selvom solen umiddelbart ikke skinner. Solcreme er også et vigtigt produkt i kampen mod rynker.

Trin 7: Det er her Blingpops forskellige ansigtsmasker kommer ind i billedet. De er udviklet til at behandle enhver hududfordring og er fyldt med gavnlige og naturlige ingredienser, der på hver sin måde kan påvirke din hud i positiv retning. Inden du går i gang med hudbehandling, er det vigtigt, at du konstaterer, hvilken hudtype du har. Dette kan du måske læse dig til, men ofte kan man få en kosmetolog til at kigge på huden til ingen eller få penge. Der er masser af årsager til, at vores hud bliver udfordret. Det kan for eksempel være forurening, vind og vejr, UVstråler, for lidt søvn og hvile, stress, forkert kost og meget andet. Blingpop ansigtsmaskerne kan være med til at styrke, pleje og genoprette din huds balance. Før en ansigtsbehandling, bør du vaske dit ansigt helt rent for snavs og make-up. Hvis dit ansigt virkelig trænger til udrensning, kan du evt. starte med en blid ansigtsscrub. Tør ansigtet godt, inden du påfører masken. Det virker iøvrigt meget beroligende på huden, hvis du opbevarer dine ansigtsmasker i køleskabet. Følg anvisningen på pakken, da proceduren kan variere alt efter, hvilken maske, du vælger. Efter endt behandling bør du massere det overskydende produkt godt ind i ansigtet, så huden får tilført så meget fugt og næring, som muligt. Du kan anvende ansigtsmasker 1-3 gange i ugen afhængig af, hvilken hudtype du har og hvilken maske, du bruger. Med Blingpop maskerne vil du blandt andet opleve, at din hud:

 • Bliver mere glat og opstrammet
 • Bliver mere elastisk og porerne mindskes
 • Får en sundere glød og en mere ensartet farve

Blingpop hos Nicehair: Hos Nicehair.dk sælger vi naturligvis Blingpops populære ansigtsmasker. Vi sælger desuden også Blingpops masker til hænder og fødder. Kilk eventuelt på de forskellige Blingpops for at læse mere herom. Hvis du mangler yderligere information, er det muligt at få vejledning af vores altid hjælpsomme kundeservicemedarbejdere.

Blingpop - Tid til selvforkælelse

Loading...