Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG - 22% PÅ MANDEDUFTE

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Skin Best

Viser 4 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Maske
Natcreme
Olie
Skintonic/ Toner
Hudtype
Alle Hudtyper
Kombineret Hud
Normal
Stresset Hud
Indhold
SPF 15 og under
Produktegenskaber
Anti-Age
Fugt
Poreminimerende
Rynker/ Fine Linjer
Køn
Til Kvinder
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Skin Best

  • Beskytter
  • Fornyet glød
  • Modvirker første alderstegn

Ønsker du et beskytte din ungdommelige hud mod de første alderstegn? Så er Skin Best svaret. Den mindsker træthedstegn, synlige porer og beriger huden med en sund naturlig glød. Skin Best serien er udviklet til kvinder i 25-40 års alderen. Desværre sætter en travl og stresset hverdag, hurtigt sine spor på i dit ansigtet. Dette kan desværre medføre en træt og livløs hud, der mangler energi og glød. Men med Biotherm Skin Best serien, vil du hurtigt opleve en blødere og mere ensartet hud i ansigtet, samt få den smukke ungdommelige glød vi alle stræber efter.

Algeekstrakter Skin Best er bygget op på naturlige algeekstrakter og kildevand fra franske kilder. Den indeholder bl.a. Life Plakton som i sig selv indeholder 36 forskellige vitaminer og mineraler. Den har en helt unik egenskab til at indkapsle og bibeholde fugten i huden. De aktive vitaminer og mineraler, arbejder dybt nede i huden, og tilfører masser af fugt og næring, der hvor huden har mest brug for det, samt har en beroligende effekt. Alle produkterne trænger dybt ned i huden, så de fedter eller klistre ikke. De mange effektive og plejende algeekstrakter, beriger din hud på en intens og holdbar måde. Så din hud fremstår ungdommelig, sund og smuk med en strålende glød.

Biotherm Skin Best er alle uden parabener, og mange er tilmed også uden mineralske olier

Biotherm Skin Best Bestseller:

  • Biotherm Skin Best Wonder Mud Er en helt unik og vidunderlig lermaske, der fjerner talg og urenheder, mindsker synlige porer, plejer huden og giver en sund fornyet glød til ansigt. Den indeholder rhassoul lerekstrakt og mikroalgeekstrakter, som giver dens cremede konsistens.

  • Biotherm Skin Best Liquid Glow Er en fantastisk olie til ansigtet der øjeblikkeligt genopliver huden, giver et mere ungdommeligt udseende samt en sund og smuk glød. Den indeholder antioxidanter, der modvirker for tidlig ældning og udjævner samtidig hudtonen.

  • Biotherm Skin Best Day Creme
  • Denne skønne dagcreme er blevet en bestseller på grund af sine mange gode egenskaber. Den mindsker bl.a. fine linjer, forbedrer hudens forsvar og reducerer synlige porer. Samtidig tilfører den ved hjælp fra forskellige algeekstrakter, masser af fugt til huden.

Det skal være en nydelse at anvende Biotherm. Derfor har alle produkterne en lækker konsistens, skøn duft og et moderne design.

Loading...