Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

23% PÅ HUDPLEJE OG MAKEUP

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Purefect Skin

Viser 4 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Ansigtspleje
Dagcreme
Maske
Skintonic/ Toner
Renseprodukter
Rensegel
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Normal
Indhold
Parabenefri
Produktegenskaber
Fugt
Poreminimerende
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Purefect Skin

Denne serie er velegnet til uren hud. I serien indgår både renseprodukter og plejeprodukter. Renseprodukterne har alle den effekt at de renser huden bildt, som resulterer i at huden kommer til at fremstå mat, med mindre tydelige porer og uden et skinnende skær. Hvor plejeprodukterne har den effekt at de fugter huden, mattere den, samt bliver urenhederne synligt reduceret.

Hvordan opstår bumser og urenheder?

Hudfedtet bliver nedbrudt af særlige bakterier, der lever under huden. Når hudfedtet nedbrydes, fremkommer affaldsstoffer. Udførselsgangene i talgkirtlerne propper til med disse affaldsstoffer. På den måde opstår der hudorme, talgknopper og bumser. Bumser kommer især i ansigtet, på ryggen og brystet. Her er talgkirtlerne større og mere udbredte end på resten af kroppen.

Purefect Skin produkter:

  • Biothern PureFect Gel: Forebyggende og matterende fugtpleje mod uren hud. Urenheder reduceres og huden vil fremstå fugtet og mat.
  • Biotherm PureFect Skin Rens: En matterende rensegele, der bekæmper urenheder. Huden renses og fremstår uden et skinnende skær.
  • Biotherm Pure-Fect Skin Maske: En lermaske der effektivt minimerer porer og absorberer overskydende fedt fra huden, mens de små eksfolierende korn i masken fjerner døde hudceller. Masken får huden til af fremstå gennemrenset, samt med glattere hudstruktur og mindre porer.
  • Biotherm PureFect Skin Spot corrector: Et uundværligt produkt! Denne spot corrector er en flydende behandling til urenheder. Produktet anvendes direkte på urenhederne morgen og aften. Urenheden vil, i de fleste tilfælde være væk, efter 2 -3 dage.
  • Biotherm Pure-Fect Skin Lotion Tonic: Fugtgivende skintonic, eksfolierer let huden for at forebygge og bekæmpe urenheder i huden. Huden renses blidt og fremstår mat, porerne synes mindre og urenheder er synligt reduceret.
Loading...