Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG - 22% PÅ MANDEDUFTE

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Biotherm Body Lotion

Viser 12 produkter
Filtrering:
Filtrering

Billigste hudpleje til kroppen

Pleje og fugt til den tørre hud på kroppen er vigtigt. Derfor kan du finde de mest populære bodylotion fra Biotherm, til de bedste priser her hos Nicehair.

Citrus duft eller mod strækmærker, hvilken egenskab ønsker du?

Uanset hvilken body lotion du ønsker, så har Biotherm helt sikkert en der passer til dig. Prøv f.eks:

  • Lait Corporel der er den klassiske og mest kendte body lotion. Det er en flydende body milk, som hurtigt absorberes i huden, hvor den beriger med masser af fugt og næring, helt uden af føles fedtet eller klistret på huden. Så du kan sagtens tage cowboy bukser på lige efter, uden problemer. Derudover har den en fantastisk forfriskende og naturlig citrus duft, der får dig til at føles ekstra ren og frisk.

  • Oil Therapy indeholder abrikosolie som modvirker fugttab og udtørring af huden. En fantastisk lækker crem til koppen, som efterlader huden smidig og silkeblød.

  • Celluli Eraser reducerer cellulite, som også kaldes appelsinhud på kroppen. Den er beriget med koral ekstrakt og ren koffein fra Atlanterhavskysten. Disse ingredienser fremmer fedtnedbrydningen og forhindrer dermed også dannelsen af nye lagerceller.

  • Bath Therapy er en serie med skønne spa produkter til hjemmebrug. Forkæl krop og sjæl med disse plejende og nærende cremer, der hver har sin terapeutiske duft.
Loading...