Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Biolage R.A.W.

Biolage R.A.W.

Viser 32 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Stylingprodukter
Gelé
Hovedbundsspray/ Serum
Hårolie
Krøllecreme/ Spray
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Saltvandsspray
Styling Cream
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Silikonefri
Sulfatfri
Uden Farvestoffer
Vegan Venlig
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Kølende
Let Hold
Mod Irritation
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Udglattende
Varmebeskyttende
Volumen
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Biolage R.A.W. er en hårpleje serie der er inspireret af den smukke vestlige natur, og årstidens farver. Serien tager udgangspunkt i de vilde og blomstrende områder. Derudfra har de udviklet en unik serie, der ikke går på kompromis med hverken effektivitet, udseende, ingredienser, duft eller resultat.

Biolage R.A.W. bestræber sig på at være så grøn og naturlig som muligt, så du med sikkerhed og god samvittighed kan anvende disse produkter på daglig basis. Alle produkter er med imellem 71 og 97 procent naturlige ingredienser. Biolage R.A.W anser et produkt for at være naturligt hvis en ingrediens holder sig mere end 50 % uændret i forhold til dets naturlige oprindelse, efter den har været under behandling. Dette vil sige at en del af ingredienserne i denne fantastiske serie holder en høj stadard, bevarer deres fantastiske egenskaber, og vil hurtigt blive nedbrudt i naturen uden at skade vores miljø. Derudover er Flaskerne i Biolage R.A.W. udviklet i et genbrugs materiale, der gør det muligt for dig at genanvende emballagen igen og igen.

Biodiversitet og alternativer er nøgleordene inden for denne serie, da de har valgt at hente deres naturlige indgrendienser fra forskellige lande i hele verdenen. Dette har de gjort med det formål at skabe et produkt der giver opsigtsvækkende og styrkende resultater, uden brug af skrappe kemikalier og lignende. De har eksempelvis brugt naturlige olier, voks, og plante baserede ingredienser i stedet for sulfater, alkohol og silikone. Alle produkterne er med imellem 71 og 97 procent naturlige ingredienser.

Biolage R.A.W har lanceret flere forskellige serier inden for hårpleje, så du altid har mulighed for at finde det produkt der passer til dit hår. Så uanset om du har tyndt og fint hår, tørt og ødelagt hår, eller stresset og sensitivt hår, så er der et produkt med en formel der går ind og genopbygger og plejer lige præcis den type hår du har.

En vidunderlig serie der har formået at gå hele vejen for at benytte sig af de fantastiske egenskaber og ressoucer vores egen natur har rundt i hele verden.

Loading...