Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LÆKRE MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Bio Beauté
Bio Beauté
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Bio Beauté

Bio-Beauté by NUXE...

Luksuriøse og naturlige hudplejeprodukter til hele familien.

Stam-moderen:

Aliza Jabés er CEO og grundlæggeren af franske NUXE Group, der har hovedsæde i Paris. Med en eksamen fra The sciences PO i Paris og en MBA i marketing og finans i baghånden, vidste Aliza tidligt i sit liv, at hun ville forfølge sin drøm og store passion om at bruge naturens egne kræfter til at udvikle fantastiske hudplejeprodukter til nærmest enhver udfordring. Hendes far har været en stor inspirationskilde for hendes passion, idet faren var farmaceutisk forsker.

I starten af 1990´erne begyndte Aliza så småt at eksperimentere med naturens mange hemmeligheder og allerede i 1991 præsenterede hun sit første produkt fra NUXE - Huile Prodigieuse, som blev en stor succes...og stadig er det i dag.

Navnet, NUXE, er en sammensætning af NAture og luXE.

I Frankrig kan du udelukkende købe NUXE-produkterne på apoteket, men i Danmark...og andre lande, kan du altså købe produkterne i almindelige og online skønhedsbutikker, som feks Nicehair.dk.

Efter flere års erfaring, kunne Aliza endelig præsentere skønhedsmarkedet for Bio-Beauté by NUXE i 2008. En enestående og naturlig hudplejeserie, der på unik vis kombinerede botaniske olier med frugtekstrakter.

Økologiske og organiske produkter:

Er du typen, der tænker meget over, hvad du tilfører din krop? Én ting er at spise økologisk og sundt, en anden ting er også at tage ansvar overfor, hvad og hvordan du plejer din krop udenpå.

Med Bio-Beauté by NUXE tager du ansvar for dine egen sundhed, og er garanteret sunde ingredienser til din hud. Serien er udviklet til at varetage flere forskellige hudmæssige udfordringer, - fra sensitiv og sart hud til skadet, skorpet, revnet og ru hud.

Serien henvender sig til alle i familien og er stopfyldt med minimum 95% vidunderlige organiske ingredienser, der bidrager med masser af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Fuldstændig fri for skadelige stoffer, som for eksempel parabener.

Produkterne har i øvrigt vundet et hav af forskellige priser.

Filosofien og værdierne:

Bio-Beauté by NUXE baserer deres produkter på høj kvalitet, fremfor kvantitet. Filosofien er bygget op omkring 5 vigtige farmaceutiske søjler, som er tilpasset kosmetikkens verden.

1) Naturen, som både kreativ og effektiv ressource. 2) Innovation via forskning af nyttige ingredienser og erhvervelse af patenter fra eget laboratorie. 3) Evaluering inden udsendelse til forbrugerne. Strikse og dermatologiske overvågede tests, der sikrer produktets virkning og kvalitet holder, hvad det lover. 4) Tilgængeligheden er vigtige for NUXE. De bestræber sig på at lave luksuriøse produkter til rimelig priser. 5) Sanseoplevelser gennem lækre teksturer, skønne dufte og fængende navne...naturligvis kombineret med den mere langsigtede effekt.

Det er betydningsfuldt for NUXE, at deres produkter afspejler velvære og luksus, samt at ønsket om at være naturlig og bæredygtig indfries.

Nicehair.dk byder Bio-Beauté velkommen på hylderne:

Der er i de seneste år kommet rigtig meget fokus på de mere naturlige produkter, idet forbrugerne er blevet mere ansvarsbevidste overfor, såvel sig selv, som overfor miljøet. Dette er en af grundene til, at Nicehair.dk udvælger flere og flere formidable økologiske og organiske ingredienser. Bio-Beauté by NUXE er i den forbindelse ikke til at komme udenom.

Kig ind på Nicehair.dk og find præcis det produkt, du tænker passer til dit behov. Du kan blive guidet af at klikke på de enkelte produkter eller ved at spørge vores altid hjælpsomme kundeservicemedarbejdere.

Bio-Beauté by NUXE - A joy to use.

Loading...