Fri fragt ved køb over 249,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 5 TIMERS TILBUD - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Benetton

Benetton

Viser 9 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Dufte
Eau De Toilette
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

- parfumer til både mænd og kvinder

Benetton er et italiensk luksus modehus startet af 3 brødre og 1 søster tilbage i 1965. Året efter åbner de deres første butik i Belluno, og bare 3 år senere har de flere butikker, blandt andet i Paris. I dag er United Colors of Benetton et globalt brand, der er kendt for sine kontroversielle reklamer og brug af farver. De er også kendt for deres kvalitet og trendyness.

Unikke parfumer fra United Colors of Benetton

De har en unik evne til at skabe revolutionerende produkter. Det samme gælder deres parfumer til både mænd og kvinder. Deres første duft så dagens lys i 1987 og igennem årene er udvalget bare blevet større og bredere.

United Colors of Benetton hos NiceHair.dk

Benetton har et bredt udvalg af parfumer til alle aldre og til alle lejligheder. Deres parfume er for både mænd og kvinder, der ønsker sporty eller blomsteragtige dufte. Dette gør det nemt for alle at finde en favorit!
Hos NiceHair.dk har vi et udvalg af United Colors of Benetton parfumer og du kan få dem til gode tilbud. Ved at købe hos NiceHair.dk er du sikret en god pris og hurtig levering. Gør derfor NiceHair.dk til din faste parfume leverandør.

Loading...