Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE & OP TIL 30% PÅ SELVFORKÆLELSE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Aveda
Aveda
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Skønhedsprodukter med liv fra planternes naturlige kraft.

Begynd med begyndelsen

Aveda blev grundlagt i 1978 af østrigeren Horst Rechelbacher, som gennem sit frisørarbejde fik interesse for at udvikle produkter uden giftige kemikalier...til gavn for både kunder og professionelle.
Rechelbacher deltog i flere konkurrencer i sin læretid og vandt da også flere præmier. Under nogle konkurrencer i Florida i 1970 fik han så småt idéen til Aveda. Han arbejdede videre med idéen og i 1978 blev Aveda til virkelighed.
Selve hjertet i Aveda er, at produkterne er udviklet med stor respekt for jorden og i harmoni med livets cyklus.

Essentielle olier

Essentielle olier eller æteriske olier - om man vil - er olier, der findes i forskellige dele af nogle bestemte planter og blomster. Olierne findes for eksempel i rødderne, barken, stilkene, bladene, frøene og frugterne.
Olierne fremstilles ved destillation, presning eller direkte udtræk fra planterne eller blomsterne. Fremstillingen afhænger af, hvilken del af planten, der skal bruges. De hårde dele presses for eksempel, mens de frisk-høstede planter destilleres.
Æteriske olier er meget koncentrerede og bør aldrig benyttes ufortyndet på huden, gælder dog ikke tree tea olie eller lavendel. Ligesom alle andre parfumer, kan man opleve allergiske reaktioner på de essentielle olier, så lider man af parfumeallergi eller duftstofallergi, så træd lidt varsomt og prøv produktet af nogle dage.
I modsætning til de kemiske fremstillede duftolier, så efterlader de æteriske olier ikke rester i kroppen. De udskilles via vores ånde, afføring, urin, sved m.m. De bliver maximalt i kroppen i 14 timer, hvilket gør, at eventuelle gener er nemmere at håndtere.

C2C - Cradle to Cradle

Aveda er den første virksomhed, der har modtaget C2C godkendelse og certificering for flere af sine miljøintelligente produkter, som er udviklet med henblik på fuldkommen eliminering af affald.
C2C handler om en ny begyndelse...igen og igen...uden skade for menneske eller miljø. Genanvendelse er nøgleordet...lad intet gå til spilde!

Garanti

Aveda lover, at mere end 50% af indholdet i produkterne kommer fra molekyler fra blandt andet planter, vand, petroleumsfrie mineraler og/eller andre naturlige ressourcer.
Samtidig lover de også, at ingredienser til produkterne eller deres emballager er udvundet og indhentet med den største respekt for moder jord og i et gensidigt respektfuldt samarbejde med forskellige samfund verden over.

Aveda hos Nicehair.dk

Nicehair.dk vil natruligvis gerne være med på den miljørigtige vogn og bakke op om fantastiske initiativer, som dem Aveda tager - derfor har du mulighed for at købe nogle af Avedas skønne produkter til, såvel kvinder, som mænd.
Vi sælger blandt andet den C2C godkendte og certificerede Aveda Men Pure Profromance Shampoo og Conditioner. Disse to produkter virker både stimulerende og irritationshæmmende på én og samme tid - takket være indholdet af den forfriskende og energiskabende citrus, den beroligende og afslappende lavendel, samt den rensende og anti-flammatoriske spearmint.
Har du eventuelle spørgsmål til selve Aveda mærket eller til Aveda produkterne, så tag endelig kontakt til vores altid venlige og meget dygtige kundeservice-medarbejdere.

Aveda - forener skønhed, miljøansvarlighed og velvære.

Loading...