Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ AL HUDPLEJE | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Always
Always
Viser 20 produkter
Filtrering:
Filtrering

Hygiejnebind til brug under menstruation, samt trusseindlæg til at opfange eventuel pletblødning og udflåd.

Always er flere gange testet bedst og hurtigst i opsugningsevne både ved enkelt blødning og ved gentagne blødninger. Den effektive opsugningsevne giver dig større tryghed i din blødningsperiode.

Ejerforhold...

Proctor & Gamble ejer Always. Virksomheden har eksisteret i Danmark siden 1992, men den blev faktisk grundlagt helt tilbage i 1837.

Den verdensomspændende virksomhed tilbyder mange forskellige mærkevarer, der er med til at lette hverdagen for den enkelte forbruger. Blandt disse mærkevarer er for eksempel produkter, som Gilette, Ariel, Pampers og Tampax.

Der var engang...

Hygiejnebindet - eller Menstruationsbindet, om du vil - var en af de første produkter på markedet til feminin hygiejne og det er stadig et af de mest brugte den dag i dag. Omkring 1890´erne brugte kvinderne blandt andet menustrationspuder. Disse bestod af små pølseformede puder af gaze, der blev rullet om fyld af træuld, papir og lignende. Nogle kvinder brugte også hjemmestrikkede bind, som blev rengjorte i saltvand natten over. I 1930´erne begyndt man at kunne købe maskinstrikkede bind og engangsbind af bl.a.vat. Efter anden verdenskrig blev engangsbindene mere effektive, idet de plev produceret i flere lag. Bindende kommer idag i forskellig længde, størrelse og sugeevne, så man kan vælge det, der passer bedst til hver enkelt dag. Blødningen varierer jo fra dag til dag. Man bør skifte bind før det bliver gennemblødt og bør maksimum anvende det samme bind i 3-4 timer. Dette for at undgå gennemblødning, samt for at forebygge lugtgener og svampeinfektion.

Fakta om menstruation...

Danske kvinder får, som oftest, menses, når de er mellem 9-18 år. Tidspunktet afhænger af den enkeltes udvikling af bryster og kønsbehåring. En mensescyklus varer ca. 25-30 dage - Det er det antal dage, der går imellem blødningernes første dag. Blødningerne varer gennemsnitligt mellem 2-5 dage plus/minus. I mensesperioden forekommer der både psykiske og fysiske forandringer. Nogle kvinder mærker disse forandringer mere end andre. Forandringerne kan f.eks. opleves, som øget træthed, humørsvingninger, oppustethed og/eller smerter i bl.a. underlivet. De forskellige ændringer kroppen gennemgår i cyklussen er styret af øget hormonproduktion. Formålet er at forberede kroppen på en eventuel graviditet.

Hvad sker der i kroppen?

Kort fortalt, så frigøres et modnet æg fra æggestokkene og det føres til livmoderen. Hormonniveauet, som er stigende, sørger for at forberede livmoderslimhinden på en mulig graviditet. Når ægget ikke bliver befrugtet, så udstødes det istedet sammen med livmoderslimhinden, som ikke har nogen funktion uden befrugtning. Dette er så starten på din blødningsperiode.

Hvad skal du vælge?

Nogen ønsker at bruge tamponer, som f.eks. Tampax, når blødningssperioden er på sit højeste. Det er dog langt fra alle, der bryder sig om dette. Derfor er alternativet så bind, som ovennævnt. Hos Nicehair.dk sælger vi forskellige bind og trusseindlæg fra Always. Produkterne er testet effektive og giver derved større tryghed. Always-bindene har samtidig en yderst behagelig form og tilpas tykkelse, hvilket giver øget comfort under blødningsperioden. Nogle kvinder bløder meget om natten, derfor anbefaler Nicehair.dk, at man anvender ultra Night, hvor der er større chance for at undgå gennemblødning i nattens løb.

Always trusseindlæg med mild duft er meget populær i forebyggelse mod lugtgener...Nicehair.dk anbefaler dog, at du benytter disse med måde og er opmærksom på eventuelle allergiske reaktioner.

Always - altid tryghed og velvære!

Loading...