Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Adidas
Adidas
Viser 35 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Kropspleje
Bodywash
Dufte
Aftershave
Deo Spray
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Roll-On
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Alkoholfri
Aluminiumfri
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Adidas – sportsdufte

Adidas er et gigantisk tysk sko og tøj brand der blev grundlagt tilbage i 1949 af de tyske brødre Adolf "Adi" og Rudolf Dassler.
Dasslers interesse for sportssko opstod efter første verdenskrig. Brødrerne startede med at lave sko under deres mors vasketøjs forretning.
I 1928 havde skoene deres debut ved de Olympiske lege, og det var de første sko der havde pigge og dupper på sålen. Lina Radke-Batschauer var den første til at vinde en olympisk guld medalje i 800m løb iført skoene.
I 1936 tog Dassler brødrerne til OL i Berlin og overtalte den amerikanske Atlet Jesse Owens til at prøve skoene. Dette var i essensen Adidas første sponsor samarbejde med en atlet. Jesse Owens vandt 4 guldmedaljer ved legene, og var med til at skabe en stor forbedring for firmaets omdømme, og snart var skoene efterspurgt af atleter verden over.

Brand navnet Adidas er en sammentrækning af "Adi" og de tyske brødres afternavn "Dassler". Populært set er navnet også kendt, verden over, som en forkortelse af "All Day I Dream About Sport.
Adidas velkendte logo med de tre striber, der pryder det meste af tøjet, skoene og alt deres merchandise, blev oprindeligt brugt af et finsk tøj selskab ved navn Karhu Sports. Adidas købte logoet af Karhu Sports i 1951.

I 1985 teamede Adidas op med den franske parfumeproducent Coty og producerede en linje af parfumer. Adidas parfumerne har haft meget stor succes på herre siden hvor de er kendt og elsket verden over. Adidas parfumerne sælges i dag i mere end 82 forskellige lande.
Duftene, farverne og det generelle udtryk leder tankerne hen på sport og sund livsstil.

Duftene fra Adidas er super gode til dig der er aktiv og dyrker meget sport.

Loading...