Fri fragt ved køb over 299,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 10%

Karmameju Hands 02 Nurture Gift Set (Limited Edition)

299,00 kr
269,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Indeholder:

  • 1 stk. Karmameju FLOW Hand Wash 02 250 ml
  • 1 stk. Karmameju CHILL Hand Lotion 02 250 ml
  • 1 stk. Karmameju WOOD Wardrobe Fragrance

Karmameju FLOW Hand Wash 02 er en rigtig velduftende håndsæbe, som er mild og skånsom mod hænderne. Den er med rene æteriske olier, som blidt renser hænderne og efterlader dem bløde og med en skøn friskhed. Indholdet af kamille virker beroligende og lindrer hudirritationer. Sæben er naturlig antibakteriel. De nøje udvalgte ingredienser gør håndsæben velegnet til en meget følsom og sart hudtype, børn og gravide kvinder.

Karmameju CHILL Hand Lotion 02 er en mild håndcreme, specielt udviklet til en sart og følsom hudtype. Den er med kamille og orangeblomst som lindrer og plejer den sensitive hud. Cremen virker fugtgivende og helende, og samspillet mellem de plejende planteekstrakter stimulerer cellefornyelsen og mætter huden med fugt og næring.

Karmameju WOOD Wardrobe Fragrance er en frisk garderobeduft med skønne duftnoter af fyr, cedertræ, citrongræs og granatæble. Sammen afgiver de en delikat, varm og krydret duft, som fryder sanserne og fylder skabe og skuffer. Garderobeduften beskytter desuden tøjet mod møl. Duftposen kan placeres i tøjskabet, i garderoben eller i skuffer, og sørger for at tøjet til enhver tid dufter friskt og rent. Fjern cellofanen og placer posen efter ønske. Ryst posen for at genaktivere duftene. Duften holder i ca. 4 måneder.

Find mere fra dette mærke:
Loading...