Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 20%
Gratis fragt!

Karmameju Gift Set Face (Limited Edition) (U)

1.536,00 kr
1.228,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Karmameju har lavet en utrolig lækker gaveæske med opløftende og energigivende hudpleje til ansigtet, som enhver kvinde ville elske. Denne flotte æske indeholder hele 6 skønne produkter, som arbejder på at give en klar, strålende og ungdommelig hud! Gaveæsken er smukt indpakket i Karmamejus stilrene udtryk med sort silkebånd og årets signaturfarver. Æsken har magnetlukning og er ideel til at gemme og genbruge som opbevaringsæske.

Karmamejus skønhedsprodukter støtter hudens medfødte evne til at nære omsorg for og pleje sig selv med vigtige aktive plantestoffer, som effektivt renser, afbalancerer og regenererer hudtyper i alle aldre. Produkterne har en aromaterapeutisk effekt, giver en sund og velplejet hud, og er med økologiske ekstrakter, rene æteriske olier og aktive plantestoffer. Derudover er produkterne fri for parabener, sulfater samt kunstige duft- og farvestoffer og er tilmed vegan-venlige.

OBS: Sættet har en samlet værdi af 1.536 kr.

Sættet indeholder:

Karmameju / STAR micellar water 02 200 ml: Er et skønt 3-i-1 renseprodukt, som kan bruges til alle hudtyper, men er særligt god til en sensitiv hud eller sarte øjenområder. Den tiltrækker snavs og olie fra hudens overflade og efterlader derved huden mere ren og frisk. Se fuld produktbeskrivelse her.

Karmameju / NATURAL konjac sponge 02: Er en super skøn svamp, som er perfekt til at bruge til den daglige afrensning af huden. Svampen er lavet af 100 % rå silkefibre fra Amorphophallus konjac-plantens rod, og har et meget højt indhold at vitaminer, mineraler og aminosyrer. Se fuld produktbeskrivelse her.

Karmameju / HEAL face oil 02 40 ml: Er et fugtgivende serum, som har en beroligende og helende virkning på irriteret og følsom hud. Det indeholder milde olier fra blandt andet kamille og morgenfrue, som er med til at reducere og forebytte inflammation i huden. Se fuld produktbeskrivelse her.

Karmameju / CASHMERE face cream 02 50 ml: Er en beroligende ansigtscreme, som er specielt udviklet til en sensitiv hud. Cremen er opkaldt efter eksklusive tekstiler, som minder om cremens konsistens, og denne er blød og beskyttende som kashmir strik. Se den fulde produktbeskrivelse her.

Karmameju CALM / Balm 02 / 20 ml: Er en skøn balm/salve, som kan anvendes af hele familien. Salven er med oliven-, jojoba- og shea-olie, som virker genopbyggende og revitaliserende på huden. Den indeholder desuden rene æteriske olier, som heler og reparerer huden. Se fuld produktbeskrivelse her.

Karmameju / RENEW face brush 01: Er en tørbørste til brug i ansigtet, på bryst og dekolletage. Den giver en blid eksfoliering af huden og kan bruges i hele ansigtet, selv omkring de sarte øjenomgivelser. Den stimulerer bindevævet og cirkulationen i hudens yderste lag, og dette giver en opkvikkende virkning. Se fuld produktbeskrivelse her.

Find mere fra dette mærke:
Loading...