Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Gratis fragt!

Karmameju Ansigt Face 02 Sensitive Skin Gift Set

Din pris 799,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Karmameju Ansigt Face 02 er et fantastisk lækker sæt, du kan forkæle dig selv med eller den, du holder af. Dette sæt er specielt velegnet til sart hud.

Værdi 1676 kr

Indeholder:

  • 1 stk. Karmameju CASHMERE Face Cream 02 50 ml
  • 1 stk. Karmameju STAR Age-Defence Micellar Water 02 200 ml
  • 1 stk. Karmameju HEAL Face Oil 02 40 ml
  • 1 stk. Karmameju KISS Age-Defence Face Mist 02 100 ml
  • 1 stk. Karmameju NATURAL Calming Konjac Sponge 02 6 gr.
  • 1 stk. Karmameju COUTURE Age-Defence Eye Cream 01 15 ml

Karmameju CASHMERE Face Cream 02 er en beroligende creme, som er specielt udviklet til en sensitiv hud. Cremen er opkaldt efter eksklusive tekstiler, som minder om cremens konsistens, og denne er blød og beskyttende som kashmir strik. Den indeholder blandt andet ingefærekstrakt, som reducerer irritation og rødme, mens andre ingredienser som økologisk aloe vera og havrekerneolie styrker hudens barriere, og virker nærende. Desuden er den med hyaluronsyre, som øger fugtniveauet i huden, og derved har en foryngende effekt.

Karmameju STAR Age-Defense Micellar Water 02 er et skønt 3-i-1 renseprodukt som kan bruges til alle hudtyper, men som er særligt god til en sensitiv hud eller sarte øjenområder. Den tiltrækker snavs og olie fra hudens overflade og efterlader derved huden mere ren og frisk. Den fjerner effektivt makeup, samtidig med at den toner og fugter huden. Den indeholder blandt andet ekstrakt fra ørkenplanten Jerikos rose, som virker fugtbevarende, reparerende og beskyttende. Alle de aktive ingredienser i Karmameju STAR Age-Defense Micellar Water 02 sørger for at efterlade huden blød og glat. Produktet fungerer lidt som en skintonic, og skal derfor ikke fjernes med vand, men skal blive på huden.

Karmameju HEAL Face Oil 02 er et fugtgivende serum, som har en beroligende virkning på irriteret og følsom hud. Det indeholder milde olier fra blandt andet kamille og morgenfrue, som er med til at reducere og forebygge inflammation i huden. Desuden er det med olier fra hyben, havtorn og tamanu, som er med essentielle fedtsyrer, og disse er med til at forebygge ældningstegn, samt at fremme hudens helingsproces. Derudover indeholder Karmameju Soothe Calming Face Oil 02 sandeltræ og lavendel, som virker beroligende og fugtgivende.

Karmameju KISS Age-Defence Mist 02 er en beroligende fugtspray specielt udviklet til en sensitiv og følsom hud. Den er med planteekstrakter og rene æteriske olier, som sammen virker lindrende, nærende og stabiliserende på huden. Den sarte hud styrkes og repareres, samtidig med at den natrulige pH balance genoprettes. Huden efterlades frisk, gennemfugtet og i komplet balance.

Karmameju NATURAL Calming Konjac Sponge 02 er en super skøn svamp, som er perfekt at bruge til den daglige afrensning af huden. Svampen er lavet af 100 % rå silkefibre fra Amorphophallus konjac-plantens rod, og har et meget højt indhold af vitaminer, mineraler og aminosyrer. Konjacsvampen er fra naturens side basisk og er derfor helt fantastisk til skabe balance i hudens pH-værdi. Den delikate svamp føles blød og lækker mod huden, og virker rensende og giver en nænsom eksfoliering. NATURAL Calming Konjac Sponge 02  fra Karmameju er rigtig god at bruge i stedet for vatrondeller eller renseservietter.

Karmameju COUTURE Age-Defence Eye Cream 01 er en yderst luksuriøs, men stadig mild øjencreme. Den virker lysnende, plejende og opstrammende på det sarte øjenområde. Cremen virker utroligt nærende, er med til at minimere fine linjer og rynker, og arbejder samtidig på at mindske mørke rande og hævede øjenomgivelser. Cremen giver en dyb fugt, og beskytter huden mod miljømæssige påvirkninger. Den indeholder blandt andet sheasmør og aloe vera, og giver en mere ensartet og glat hud. Få en synligt yngre, revitaliseret og silkeblød hud omkring øjnene. Karmameju COUTURE Age-Defence Eye Cream 01 kan bruges til alle hudtyper og alle aldre.

Alle produkter er fri for parabener, sulfater, kunstige duft- og farvestoffer

Find mere fra dette mærke:
Loading...