Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 14%
Gratis fragt!

Issey Miyake L'eau Super Majeure D'issey Gift Set (Limited Edition)

495,00 kr
425,70 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Issey Miyake L'eau Super Majeure D'issey Gift Set (Limited Edition) er en super maskulin gaveæske, til den målrettede mand der ved hvad han vil have. Denne æske indeholder både en intens parfume, samt en showergel, der gør det muligt at skabe en perfekt harmoni af dufte, der holder hele dagen. Forkæl dig selv eller en du holder af med en forførende æske, der giver maskulinitet en helt ny betydning.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Issey Miyake L'eau Super Majeure D'issey EDT 50 ml
  • 1 stk. Issey Miyake L'eau Majeure D'issey Shower Gel 100 ml

Issey Miyake L'eau Super Majeure D'issey EDT 50 ml: er en intens, maskulin og nærmest intimiderende duft, til den engagerede og succesfulde mand, der stråler af selvtillid. Med sensuelle noter fra blandt andet røg, mild vanilje, mørke tonkabønner, varmt træ, læder, hav salt, citrus, kashmir og vand, har du en duft helt udover det sædvanlige. Disse noter er indbegrebet af mand i en simpel og stilfuld flakon, der passer på ethvert badeværelse. Denne Eau de Toilette er til dig der godt kan lide opmærksomheden fra dine omgivelser, da den helt sikkert vil vække sanserne hos de som går forbi dig.

Issey Miyake L'eau Majeure D'issey Shower Gel 100 ml: er en skøn og forfriskende shower gel der giver dig en helt fantastisk badeoplevelse. Denne shower gel holder huden frisk og velduftende hele dagen, og er i perfekt harmoni med den duft du skal bære efterfølgende. Derudover giver den en lækker og ren fornemmelse, der har en skøn effekt på humøret hver gang.

Find mere fra dette mærke:
Loading...