Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 14%
Gratis fragt!

Issey Miyake L'eau D'issey Pure Nectar Gift Set (Limited Edition)

640,00 kr
550,40 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Issey Miyake L'eau D'issey Pure Nectar Gift Set (Limited Edition) er en lækker, vanedannende og feminin gaveæske til kvinden der har alt. Med denne æske får du en skøn parfume, samt en fantastisk bodylotion der giver et perfekt og samlet helhedsindtryk. Forkæl dig selv eller en du holder af med denne æske, der løfter sanserne til helt nye højder.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure Nectar EDP Women 50 ml
  • 1 stk. Issey Miyake L'Eau D'Issey Moisturising Body Lotion 100 ml

Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure Nectar EDP Women 50 ml: er en blomstrende og meget feminin duft. Den er med skønne topnoter af pære og honning, mens hjertenoten består af sød rose, og bundnoten er af sandeltræ. Denne duft kommer i en virkelig smuk flakon formet som en dråbe, og i en flot gylden farve.

Issey Miyake L'Eau D'Issey Moisturising Body Lotion 100 ml: er en vidunderlig body lotion, der plejer huden i dybden, og har samtidig en fantastisk og opløftende duft. Denne lotion absorberes hurtigt, så huden straks efter påføring føles silkeblød og velplejet. Trænger du til en god gang selvforkælelse, så er der ingen tvivl om at denne creme er lige noget for dig.

Find mere fra dette mærke:
Loading...