Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

50% PÅ 20 MÆRKER - KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 60%

Id Hair Elements The Golden Box (Limited Edition)

249,00 kr
99,00 kr
Antal

På lager - Leveringstid, 1-3 dage
Beskrivelse

Id Hair Elements The Golden Box er en skøn sampak til dig, som ønsker et smukt, glansfuldt og velplejet hår. Pakken indeholder en hårolie samt beskyttende spray, der passer til alle hårtyper. Med disse 2 produkter får man et silkeblødt hår, der beskyttes mod varmeredskaber og udtørring.

Værdi: 334 kr.

Sættet indeholder:

  • Id Hair Elements Golden Oil 100 ml
  • Id Hair Elements Rescue Spray 60 ml

Id Hair Elements Golden Oil er en utrolig lækker olie til håret, der kan anvendes af alle hårtyper. Den kan både anvendes i tørt og fugtigt hår, og efterlader håret smukt, glansfuldt og silkeblødt. Med denne olie elimineres tørre og knasende spidser på et øjeblik, og efterlades med en glat og blød overflade. Denne olie indeholder hverken silikone eller parabener. Se mere her

Id Hair Elements Rescue Spray er en uundværlig spray, der beskytter imod varmeredskaber, så håret ikke bliver ødelagt eller udtørret. Den er beriget med keratin og Silicone Complex, der virker plejende på håret og gør det nemt at redde igennem. Indholdet af argan olie styrker og fugter håret, og derudover virker den genopbyggende og fugtafvisende.

Find mere fra dette mærke:
Loading...