Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Anti-age
Anti-age

Anti-age

Viser 7 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
Avène
Beauté Pacifique
Filorga
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Ansigtspleje
Dagcreme
Essens
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Øjenmaske
Kropspleje
Body Butter
Bodylotion
Bodyoil
Sol Produkter
Aftersun
Solcreme Ansigt
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Renseskum
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Indhold
Parfumefri
SPF 16-30
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Eksem
Energigivende
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Kølende
Mat (Matterende)
Mørke Rande
Opstrammende
Poreminimerende
Psoriasis
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Anti-aging

Er de første rynker allerede begyndt at vise sig? Eller vil du gerne prøve at forebygge fine linjer og rynker, før de dukker op?

Så læs med her, hvor du får en gennemgang af forskellige muligheder for at forebygge rynker, og hvordan ingredienser i anti-age hudpleje kan hjælpe med at bekæmpe andre hudproblemer.

Hvorfor rynker opstår

Rynker er en naturlig del af aldringsprocessen, hvor kroppens produktion af kollagen begynder at falde, og huden dermed mister noget af sin elasticitet og bliver mere skrøbelig.

Kollagen er et elastisk protein, der er med til at få huden til at være stram og fyldig. I takt med at du mister denne "elastik", bliver huden mere og mere slap, og rynker dannes.

Samtidig falder produktionen af naturlige olier og fedtdepoter i hudens dybere lag også, så huden bliver tyndere, mere tør og "løs", så rynker og fine linjer bliver mere markante.

Hvor mange rynker, du får, skyldes dels genetik og dels livsstil. Har dine forældre meget dybe rynker, er der altså øget sandsynlighed for, at du selv får det. Men der er visse ting, du selv kan gøre for at mindske eller udskyde synlige linjer.

Giver din livsstil rynker?

Udover genetik er livsstil en vigtig faktor for synlige ældningstegn.

Sund hud kan regenerere sig selv og producere ny kollagen til at hjælpe med at holde huden ungdommelig, spændstig og fyldig. Rygning, alkohol og en generelt usund kost uden variation kan medvirke til at fremskynde rynker, da disse ting kan have en negativ effekt på bl.a. produktionen af kollagen samt betyde en mangel på vitaminer og mineraler, der hjælper med at holde huden sund og stærk.

Vil du gerne forebygge eller stoppe udviklingen af rynket hud, er det altså en god idé at undgå rygning og stort indtag af alkohol, da dette kan fremskynde fine linjer og rynker.

Du kan også prøve at tage kosttilskud med forskellige vitaminer og mineraler for at se, om det kan hjælpe på din huds udseende.

Det bedste, du kan gøre for at undgå rynker, er...

Hold dig fra solen!

Den absolut bedste anti-age effekt kommer fra solbeskyttelse. UV-stråler - hvad end de kommer fra solen eller fra solarie - nedbryder hudens kollagen og fremskynder dermed rynker. Solskader kan desuden give pigmentforandringer og karsprængninger, der kan få dig til at syne ældre.

Desuden kan UV-stråler have sundhedsskadelige følger som hudkræft, hvorfor det er en ekstra god idé altid at bruge solbeskyttelse og undgå unødig eksponering for solen.

Husk solcremen

For at beskytte dit helbred såvel som for at undgå rynker er det derfor vigtigt, at du altid benytter solcreme eller dagcreme med SPF - også i vinterhalvåret. Dette skyldes blandt andet, at nogle af solens stråler kan trænge igennem skylag og vinduer, og at du derfor ikke kun udsættes for solen, når du opholder dig udendørs under en blå, skyfri himmel.

Husk også, at synlige rynker ikke kun forekommer i ansigtet, men på hele kroppen. Særligt halsen og brystet er steder, hvor mange også generes meget af rynker, og derfor kan det være hensigtsmæssigt også at smøre disse områder godt ind i solcreme og for så vidt muligt holde dem dækket til af tøj eller en stor hat, der samtidig også skygger for ansigtet.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af solprodukter til både ansigt og krop her eller se vores særligt udvalgte solpleje inden for Dermatologisk Hudpleje og HudplejePlus her.

Anti-age ingredienser

Der er flere forskellige typer aktive ingredienser, som hjælper en moden hud og er særligt effektive mod synlige tegn på rynker.

Vælg en fugtgivende dagcreme

Det er vigtigt, at du bruger en god ansigtscreme, der fugter huden. Alle hudtyper har nemlig brug for creme og fugt - uanset om du har uren hud, fedtet hud eller sensitiv hud.

Fugt er med til at få huden til at syne mere fyldig og ungdommelig, hvorimod tør hud kan lede til udtørring af hudcellerne og fremskyndelse af fine linjer og rynker. En fugtgivende creme er ikke blot med til at give huden fugt, den holder også fugten inde ved at danne en barriere, så den ikke fordamper.

Kig eventuelt efter en fugtgivende dagcreme eller anti-age serum med hyaluronsyre, der booster huden og kan have en anti-age effekt i kombination med en god rynkecreme.

C-vitamin

C-vitamin er en meget populær ingrediens i hudpleje, og dette skyldes særligt dens evne til at skabe glød i ansigtet. Vitamin C gør huden strålende og kan hjælpe med at bekæmpe pigmentforandringer og akne. Derudover er det en stærk antioxidant, hvilket er det, der gør den til en særligt god anti-age ingrediens. Ved at bekæmpe skade i hudcellerne fra frie radikaler hjælper C-vitamin med at holde huden ungdommelig og sund. Prøv f.eks. en serumkur med C-vitamin som Filorga C-Recover for flotte resultater.

Niacinamid

Niacinamid - også kendt om B3 - er lidt af en vidunderingrediens i hudpleje. B3 er endnu en antioxidant, der kan hjælpe med at bekæmpe frie radikaler og holde huden sund. Niacinamid er dog en meget mild ingrediens, der kan tolereres af de fleste hudtyper, og kan give huden en jævn, glat overflade samt hjælpe med at blødgøre fine linjer. Niacinamid findes i mange hudplejeprodukter, så se f.eks. efter en serum eller anti-age dagcreme med B3 for ekstra pleje.

Bakuchiol

Bakuchiol er en ingrediens, der er blevet ret populær i hudpleje som et mere skånsomt alternativ til retinol og andre anti-age ingredienser. Bakuchiol stimulerer huden og dannelsen af kollagen samt forebygger fine linjer, rynker og akne. Bakuchiol adskiller sig bl.a. fra retinol og andre anti-age ingredienser ved at være vegansk samt sikker under graviditet og amning og mere tåleligt for personer med sensitiv hud. Prøv f.eks. Avène DermAbsolu Defining Day Cream, der er en effektiv rynkecreme med bakuchiol.

Syre

I hudpleje finder du en række forskellige syrer, der kan hjælpe med at holde din hud eksfolieret og renset, hvilket kan afhjælpe en lang række hudlidelser. Blandt disse syrer finder du bl.a. salicylsyre (BHA), frugtsyre og mælkesyre (AHA), polyhodroxy-acid (PHA) og azelainsyre (azelaic acid). Generelt for dem alle er, at de hjælper med at fjerne døde hudceller, bakterier og talg, så ny, sund hud kommer frem. Dette kan have en anti-age virkning, da huden således ser friskere, sundere og glattere ud.

Prøv f.eks. Filorga Sleep & Peel 4.5, der indeholder både AHA, BHA og niacinamid, så du får et virkeligt godt, udjævnende resultat.

Når du er på udkig efter nye hudplejeprodukter eller en ny anti-age dagcreme, kan det derfor være en god idé at inkludere disse ingredienser i din rutine. Men når det kommer til anti-age hudpleje, er der en ingrediens, som overskygger alle andre: A-vitamin.

A-vitamin/retinol som anti-age

Den mest effektive hudplejeingrediens, som også anvendes i næsten alle rynkecremer er A-vitamin - ofte også omtalt som retinol. I huden danner det A-vitaminsyre, der har meget stor effekt på din huds udseende - særligt ift. anti-aging og akne. Der findes visse receptpligtige udgaver af A-vitamin-produkter, der er meget effektive mod disse hudproblemer, men som også kan være meget skrappe for huden. Heldigvis er der også masser af effektive hudplejeprodukter med andre typer af A-vitamin, som kan have en lignende - hvis ikke lige så god - effekt på huden.

Retinoider

Når man taler om A-vitamin i hudpleje, taler man overordnet set om retinoider, der er en gruppe af kemikalier afledt fra vitaminet, og som anvendes i mange hudplejeprodukter på grund af deres evne til at forbedre hudens udseende.

Der findes en række forskellige typer retinoider; heriblandt retinol, retinyl og retinaldehyd.

Retinol

Retinol er den mest kendte form for retinoid og anvendes meget i anti-rynke creme såvel som i hudpleje mod akne. Når retinol kommer i kontakt med huden omdannes det til A-vitaminsyre og kan med tid have samme effekt som den receptpligtige type A-vitamin. Dog vil mange personer opleve, at retinol er mildere ved huden.

Retinaldehyd

Retinaldehyd er et forstadie til vitamin A, og flere studier viser, at det kan være endnu mere effektivt mod rynker og uren hud end retinol. Dog kan retinaldehyd virke skrappere på huden og kan dermed lede til mere irritation og tørhed i huden end mildere retinoider som retinol og retinyl.

Retinyl

Der findes inden for retinoider også forskellige former for retinyl - også kaldt A-vitamin estere - f.eks. retinyl palmitat og retinyl acetat. Grunden til, at disse er mildere, er, at de i huden først skal omdannes til retinol og derefter til A-vitaminsyre (modsat retinol, der omdannes med det samme). Derfor er effekten med disse A-vitamin estere lidt langsommere, men de kan samtidig være langt lettere for din hud at tolerere, da de ikke er så potente ved påføring. Derfor egner de sig godt til alle hudtyper - selv følsom hud.

Det kan derfor variere lidt, hvorvidt der står retinol, retinoid, retinyl, retinal eller A-vitamin på din antiage creme. Overordnet set har disse forskellige typer dog samme egenskaber - bare i varierende styrke og grad - så du vil højst sandsynligt altid kunne finde et anti-age produkt, der passer til din hud, uanset hvor følsom den er.

Rentinols anti-age effekt

A-vitamin har forskellige gavnlige virkninger på huden blandt andet ift. anti-aging. Retinol/retinoider hjælper nemlig med at øge produktionen af kollagen, hjælper med at binde væske i hudcellerne og stimulerer produktionen af nye blodkar i huden.

Dette giver huden en glat overflade og holder fine linjer nede, samtidig med at det giver en bedre hudfarve, hvilket også kan være med til at bevare din unge og sunde glød.

Retinoider kan desuden også hjælpe med at hæmme dannelsen af frie radikaler, der ellers kan være med til skade dine hudceller og lede til tidlige aldringstegn.

Vær opmærksom på, at det kan tage mange måneder, før du oplever en reel effekt af dine anti-age produkter. Der kan faktisk gå helt op til 6-12 måneder, men mange oplever de første resultater allerede efter 4 uger, hvor fine linjer i huden bliver mindre tydelige.

Retinol mod akne og andre hudproblemer

Retinoider og retinol har ikke kun en opstrammende effekt, de kan også hjælpe med at lindre andre hudlidelser såsom akne, pigmentpletter, solskader og forstørrede porer.

Effekten skyldes blandt andet, at A-vitamin hjælper med cellefornyelse, dannelse af kollagen og fugtbinding i huden, hvilket er med til at afhjælpe mange hudproblemer. Det hjælper med at holde din hud normal og forhindre udbrud osv.

Døjer du med akne, pigmentforandringer mm., kan du altså med fordel prøve en anti-age creme for at nyde godt af aktive ingredienser som A-vitamin til at dulme dine hudproblemer og forebygge rynker på samme tid.

Vær forsigtig med dette, når du bruger anti-age cremer

Bruger du anti-age creme eller andre produkter med aktive ingredienser som vitamin A og syrer (AHA, BHA m.fl.), er det vigtigt, at du starter stille ud. Disse ingredienser kan nemlig potentielt skabe lysfølsomhed og irritation i huden. Derfor bør du langsomt opbygge din tolerance for ingredienserne ved i starten kun at benytte dem et par gange om ugen. Derefter kan du gradvist begynde at bruge dem på daglig basis.

Husk også altid at anvende dagcreme med SPF eller solcreme, når du bruger anti-age creme. Som sagt kan de skrappe ingredienser potentielt gøre huden mere lysfølsom, hvilket kan lede til forbrænding og solskade, hvilket kan lede til mere ældning af huden.

OBS: Gravide eller ammende frarådes brug af akne- eller anti-age-creme med retinol eller andre former for A-vitamin. Brug i stedet en anti-age dagcreme med bakuchiol, der er sikker for dig og dit barn i denne periode.

Find den rigtige rynkecreme

Når du skal til at bruge rynkecreme eller andre anti-age produkter, er det vigtigt, at du vælger en creme, der matcher din hudtype. Du skal også være opmærksom på, om du har andre hudlidelser, der skal tages hensyn til. Har du f.eks. meget sensitiv hud, skal du lede efter en god rynkecreme udviklet til den hudtype, da den også plejer din hud og cremen forebygger andre hudproblemer, du kan have tendens til.

Døjer du med hudlidelser som eksem, akne osv., kan det være en god idé at vælge anti-age rynkecreme inden for Dermatologisk Hudpleje og HudplejePlus, da disse produkter hjælper med at pleje og stimulere huden på en effektiv måde.

Her hos NiceHair kan du finde den bedste rynkecreme til lige netop din hudtype ved at filtrere efter f.eks. rynkecreme til fedtet hud, til tør hud og så videre. På den måde er det let for dig at finde de bedste cremer og effektiv hudpleje, der reducerer rynker og plejer huden på samme tid.

Køb de absolut bedste rynkecremer hos NiceHair

Hos os kan du købe en effektiv rynkecreme fra nogle af de mest anerkendte hudplejemærker i verden. Prøv f.eks. en anti-age creme fra Filorga, Avéne eller det danske mærke Beauté Pacifique, som er kendt for deres effektive anti-age hudpleje.

Beauté Pacifique Crème Métamorphique er nok det mest kendte produkt fra Beauté Pacifique, og det er en af de bedste anti-age cremer på markedet. Brug den på moden eller ung hud for at holde rynker væk og pleje huden med effektive ingredienser.

Du kan også prøve en af de andre anti-age cremer fra Beauté Pacifique, der hjælper forskellige hudtyper. F.eks. er Beauté Pacifique Super 3 Booster en fantastisk rynkecreme, der virker effektivt og plejende på din modne hud såvel som på hud med akne.

Døjer du med rødme eller rosacea, kan du prøve Beauté Pacifique Crème Paradoxe Anti-Age Day Creme, der er en god creme, som hjælper med at bekæmpe ældningstegn samtidig med at den dæmper irritation i huden.

Køb den bedste rynkecreme til lige netop din hud hos NiceHair og gør din hud smuk og fri for dybe rynker.

Loading...