Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

50% PÅ 10 LÆKRE MÆRKER! KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 18%
Gratis fragt!

HH SIMONSEN® Style Box Kit - ROD VS3 Curls + ROD VS5 Deep Waver + Signature Styler (U)

1.599,00 kr
1.299,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

HH SIMONSEN® Style Box Kit er det ultimative stylingsæt som indeholder ROD VS3 Curls, ROD VS5 Deep Waver, Signature Styler, Heat Protection Spray og en Boar Brush. Her har man muligheden for at købe et komplet stylingsæt, så dårlige hårdage kommer til at høre din fortid til. Der medfølger også en inspirations bog, med masser af inspirerende step-by-step guides og styling tips. 

Dette sæt har en værdi af 2925,-

Indeholder:

  • 1 stk. HH Simonsen ROD VS3 Curls
  • 1 stk. HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver
  • 1 stk. HH Simonsen Signature Styler
  • 1 stk. HH Simonsen Heat Protection Spray 145 ml
  • 1 stk. HH Simonsen Boar Brush

HH SIMONSEN® ROD VS3 er et professionelt krøllejern/syl, som giver uanede muligheder for at skabe nye kreative krøller i håret. Den er designet som en syl med en diameter på 19-25 mm. Med dette udgangspunkt kan man lave nemme og hurtige "natur" krøller i alle typer hår. Håndtaget er udført med rubberlook, som sikrer et godt, sikkert og ergonomisk greb. Keramisk teflon coating sikrer en jævn og ensartet varmefordeling. Temperaturjustering mellem 120-200°C. Tourmalinen tilfører en ioniske effekt, som virker antistatisk, og giver smukke, frizz-frie og holdbare frisurer. Med HH SIMONSEN® ROD VS3 kan man kreerer bløde og naturlige krøller.

HH SIMONSEN® ROD VS5 er et formjern, som skaber dybde og bløde bølger i håret. Den opvarmes til en temperatur på 120-200°C på mindre end 90 sekunder. Den har keramisk belægning og med et af markedets mest avancerede varmeelementer med infrarød teknologi, er dette et top professionelt formjern hvor kvaliteten er i højsædet. Ionic-teknologi og tourmalin gør det legende let at krølle håret og statisk hår elimineres på grund af de infrarøde lysstråler, samt ved hjælp af ionic-teknologien. Håret efterlades "frizz-frit" og med en silkeblød overflade. HH SIMONSEN® ROD VS5 giver uimodstålige smukke resultater, lige fra sensuelt diva hår til et lækkert ‘beach look’. HH SIMONSEN® ROD VS5 kan bruges til alle hårtyper.

HH Simonsen® Signature Styler er en del af Signature serien, som er designet ved hjælp af den nyeste teknologi. Styleren er designet i et letvægtsmateriale og vejer kun 240 gram. Pladerne er af poleret aluminium, som er belagt med en kombination af toumaline, titanium og oile. Tilsammen giver dette en skånsom og let udglatning af håret. Temperaturreguleringen kan indstilles fra 50 - 232°C. Pladerne er 4,2 cm brede, hvilket giver en effektiv og hurtig udglatning af håret. Ledningen er 3 meter og er med pivotfunktion, som betyder at ledningen ikke bliver snoet. HH Simonsen® Signature Styler kan bruges til alle hårtyper.

HH Simonsen® Heat Protection er en varmebeskyttende spray, som bruges før anvendelse af varmeværktøjer. De varmebeskyttende ingredienser beskytter mod varmeskader og samtidig beskyttes håret mod udtørring. HH Simonsen® Heat Protection er beriger med arganolie, som giver håret en smuk glans og en holdbar anti-statisk effekt. HH Simonsen®  Heat Protection beskytter håret mod varme op til 232 grader, og kan anvendes til alle hårtyper.

HH Simonsen® Boar Brush er en fantastisk hårbørste fremstillet af hår fra japanske vildsvin og ioniske nylon-pigge. Den har til formål at forbedre håret og hårbundens kvalitet. Børsten giver en skøn massage af hovedbunden, og øger blodtilstrømningen til hårsækkene. HH Simonsen® Boar Brush gør håret smukt og glansfuldt. Børsten kan bruges til alle hårtyper. 

Find mere fra dette mærke:
Loading...