Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 20% PÅ AL ANSIGTSPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Extensions

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Clip-on extensions & extensions til påsyning - Køb extensions her

Se NiceHair.dk's udvalg af utrolig billige extensions af rigtig god kvallitet. Du finder både Clip-On extensions og extensions til indsyning. Alle vores extensions på NiceHair.dk er lavet af ægte hår og bestiller du extensions for over 499kr får, du ligesom på resten siden, gratis fragt på dine extensions.

Hvad er extensions?

Extensions er en øvelse der går ud på at tilføje ekstra hår til dit naturlige hår. Extensions blev primært skabt til at skjule tyndere hår eller hårtab i koncetreret områder.

I dag bliver extensions i stor grad brugt til at få kortere hår til at se mere fyldigt og "Hollywood"-agtigt ud.

På NiceHair.dk er alle vores extensions lavet af ægte hår og vi har en bred vifte af forskellige extensions. Du kan både få det lige i den farve du gerne vil have, med krøller eller helt glat.

Naturligt "ægtehår" extensions er bedre end de syntetiske fordi de kan holde til meget mere varme, det betyder at du kan både glatte, krølle og bruge en føntørre til dit hår. Syntetiske extensions kan smelte og gå i stykker under for meget varme.

Vær skånsom overfor dine extensions

Selv om extensions af ægtehår godt kan tåle at blive glattet på og krøllet, så vil vi foreslå at du køber extensions i den stil som du ønsker dit hår. Varmen vil på længere sigt skade forkorte dine extensions levetid.

Vi anbefaler at du bruger en mild shampoo i dine extensions og det vil være bedst at vaske det ud med koldt vand. Koldt vand reducere chancen for at dine extensions blive matte og filtret ind.

Du kan pleje dine extensions med produkter fra HairContrast. HairContrast er et af de førende mærker indefor extensions og pleje af extensions. HairContrast er en lille serie som består af 6 forskellige produkter specielt udviklet til at pleje dine extensions.

Alle extensions er 23cm brede.

Se vores udvlag af HairContrast produkter til extensions-pleje her: HairContrast Extensions-pleje

Loading...