Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG - 50% PÅ 20 MÆRKER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Giorgio Armani Women Miniature Set (Limited Edition)

229,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Giorgio Armani Women Miniature Set er et fantastisk sæt til kvinden, der elsker de klassiske Giorgio Armani dufte.

Indeholder:

  • 1 stk. Giorgio Armani Sí EDP 7 ml
  • 1 stk. Giorgio Armani Sí EDT 7 ml
  • 1 stk. Giorgio Armani Code Femme EDP 3 ml
  • 1 stk. Giorgio Armani Acqua Di Gioia EDP 5 ml

Giorgio Armani Sí EDP er skabt til den moderne kvinde. Ovenud utrolig og feminin elegant er ikke for meget at sige om Sí-serien, som er inspireret af den rolige kvinde som dagligt udviser styrke, dristighed og mod. Solbærnektar, fresia, rose og lyse trænoter udgør duftnoterne som tilsammen skaber en unik duftsammensætning.

Giorgio Armani Sì EDT er en intim, forførerisk og dristig duft, som passer perfekt til den moderne kvinde i det 21. århundrede. Giorgio Armani Sì repræsenterer selvstændighed, positivitet og kvinden, der ikke er bange for at sige ja til livet og dets mange udfordringer.

Giorgio Armani Code Femme EDP er en lækker parfume til den sofistikerede og elegante kvinde. Denne sensuelle duft indeholder noter af blandt andet blodappelsin, orangeblomst, vanilje, lavendel og jasmin, der sikrer en forførende duft med et snert af mystik. Denne duft er skabt som en hyldest til kvinder og deres intuitive feminine sans for flirt og timing.

Giorgio Armani Acqua Di Gioia EDP er uden tvivl den ultimative hyldest til jorden og havet. Giorgio Armanis Acqua Di Gioia er baseret på baggrund af harmoniske naturelementer, der kolliderer i en smuk symfoni dedikeret til fjerne øhav. Acqua Di Gioia er en ualmindelig ren duft med et stort feminint touch.

Find mere fra dette mærke:
Loading...